Widziałem takie w kawiarenkach sieci "Inmedio cafe". Dawane są do niektórych kaw smakowych podawnych w wysokich pucharkach. Dziś się postaram dowiedzieć, gdzie je można kupić.
Według mnie, to łyzeczki do mieszania drinków lub do wygodnego nabierania /np. przypraw/ z wysokich pojemników.Ja taką dostałam jako prezent do zestawu przypraw.
Też kiedyś jadłam takimi łyżeczkami w lodziarni w Katowicach a kilka miesięcy temu ku wielkiemu zaskoczeniu kupiłam sobie paczkę (6 szt) w sklepie PLUS, nie pamiętam ceny ale były naprawde tanie, napewno nie srebrne, ale są. Pozdrówka
Szkoda że w naszej miejscowości nie ma plusa jest jedynie lidl jak coś albo hipermarkety takie jak auchan tesco real uretanie jeżeli coś znajdziesz to dzięki wielkie : mam nadzieje że oprócz w plusie mozna je gdzieś kupić
były bardzo długie tylko końcówke miały rozmiarów normalnej łyżeczki
czy ktoś widział już cos takiego??
i czy moze orientujecie sie ile takie łlyżeczki mogą kosztować i co najważniejsze gdzie je kupic?????
dzieki serdeczne za pomoc !!!!!!!!!!
magdalenka_012
Widziałem takie w kawiarenkach sieci "Inmedio cafe". Dawane są do niektórych kaw smakowych podawnych w wysokich pucharkach. Dziś się postaram dowiedzieć, gdzie je można kupić.
Według mnie, to łyzeczki do mieszania drinków lub do wygodnego nabierania /np. przypraw/ z wysokich pojemników.Ja taką dostałam jako prezent do zestawu przypraw.
Też kiedyś jadłam takimi łyżeczkami w lodziarni w Katowicach a kilka miesięcy temu ku wielkiemu zaskoczeniu kupiłam sobie paczkę (6 szt) w sklepie PLUS, nie pamiętam ceny ale były naprawde tanie, napewno nie srebrne, ale są. Pozdrówka
Szkoda że w naszej miejscowości nie ma plusa

jest jedynie lidl jak coś
albo hipermarkety takie jak auchan tesco real
uretanie jeżeli coś znajdziesz to dzięki wielkie :
mam nadzieje że oprócz w plusie mozna je gdzieś kupić
pozdrowienia magdalenka_012
są w sklepach ze sztućcami, na pewno widziałam gerlacha, ale i inne. Poszukaj w necie.
Na pewno widziałam je w Ikei. Kosztowały chyba ok. 20 zł za 6 szt.
W sklepach Duka
widziałam wczoraj w Carrefoure-pakowane po 3 sztuki...ale niestety nie pamiętam ceny;(
Kosztują 18zł z grosikiem za 3szt. Mam takie.