Nie wiem co sie stało ,jak wejde na swoj profil i w moje przepisy-ktorych wyswietla 0 wyskakuje mi brak przepisow uzytkownika agness.(a miałam juz parenascie przepisow)Wogole jakies dziwne napisy mi sie pokazały w komentarzach przysłanych i wystawianych wszedzie jest-warming...nie wiem czemu tak sie stało.Moze ktos wie o co tu chodzi :)
Nie wiem co sie stało ,jak wejde na swoj profil i w moje przepisy-ktorych wyswietla 0 wyskakuje mi brak przepisow uzytkownika agness.(a miałam juz parenascie przepisow)Wogole jakies dziwne napisy mi sie pokazały w komentarzach przysłanych i wystawianych wszedzie jest-warming...nie wiem czemu tak sie stało.Moze ktos wie o co tu chodzi :)
U mnie wszystko jest ok.
u mnie tez tak sie dzieje ,tez nie mam pojecia dlaczego
buuuuuu a u mnie ciagle jest to dziadostwo:-/ moze ktorys moderator mi pomoze co o tym wszystkim chodzi:))))))))
Moderatorom chodzi wyłącznie o to aby Was troszkę podenerwować...bo zaczęło się robić nudno...więc trzeba trochę porozrabiać
Bahus
tak tez myslałam ze to krasnoludki maczały w tym palce...na szczescie juz wszystko w porzadeczku
Po raz kolejny: Kochani to awaria serwera. Moderatorzy prosza o cierpliwosc - patrz w ktoryms watku ponizej. Pozdrawiam serdecznie
czy mnie oczy nie mylą?Jest nowy przepis!czyli już wsio ok???