Ależ ja ją jak najbardziej szanuję!!! Tylko przeglądając sobie "archiwalne" forum znalazłam parę jej cudownych opinii oraz zdjęć jak np tortilla po meksykańsku (przy okazji tematu "co mieliście dzisiaj na obiad"). Przypomniałam sobie że ten przepis miałam w ulubionych, a ponieważ jestem na urlopie i ze względów osobistych nie mogę nigdzie wyjechać- to chciałam się trochę powyżywać w kuchni! A tu klops! Nie mam tego przepisu! Ale cóż?! SHOW MUST GO ON!!! Pozdrówka!
No kurczę, szkoda, że tak późno przeczytałam. Jutro wyjeżdżam na wczasy, ale po powrocie (początek września) mogę Cię "nakierować" na Ewę; zapewne chętnie udostępni przepisy. Jeśli jesteś tym zainteresowana oczywiście. pozdr.p.
Szukam jej w użytkowanikach /miała wspaniałe przepisy/ a tam jej nie ma. O co chodzi?!!!!
Borgia odeszła, bodajże w marcu. skasowała konto, a co za tym idzie i przepisy.
Dziękuję!!! Bardzo szkoda!!!
Szkoda, ale to jej decyzja i chcąc nie chcąć trzeba uszanować.
Ależ ja ją jak najbardziej szanuję!!! Tylko przeglądając sobie "archiwalne" forum znalazłam parę jej cudownych opinii oraz zdjęć jak np tortilla po meksykańsku (przy okazji tematu "co mieliście dzisiaj na obiad"). Przypomniałam sobie że ten przepis miałam w ulubionych, a ponieważ jestem na urlopie i ze względów osobistych nie mogę nigdzie wyjechać- to chciałam się trochę powyżywać w kuchni! A tu klops! Nie mam tego przepisu! Ale cóż?! SHOW MUST GO ON!!! Pozdrówka!
No kurczę, szkoda, że tak późno przeczytałam. Jutro wyjeżdżam na wczasy, ale po powrocie (początek września) mogę Cię "nakierować" na Ewę; zapewne chętnie udostępni przepisy. Jeśli jesteś tym zainteresowana oczywiście.
pozdr.p.