Dzięki za tak szybką odpowiedź, ale o tym to ja wiem. Kiedyś można było w opcjach - przepisy kliknąć na przepisy wg osobnika- a tam wyświeytlały ci się wszystkie osoby zarejestrowane w Wielkim Żarciu (wg alfabetu), ilość ich przepisów oraz same przepisy. Była to super sprawa bo wielu użytkowników "wyszło mi z głowy" a tam mogłam sobie ich odnaleźć!!! Pozdrawiam !!!
Kiedyś była taka opcja- przepisy wg użytkownika- super sprawa- teraz nie mogę jej odnaleźć. Jestem ślepa czy naprawdę jej już nie ma?!
Musisz wejść na stronę konkretnego użytkownika , a zobaczysz wszystkie udostępnione przepisy tego uzytkownika , pozdrawiam ;)))
Dzięki za tak szybką odpowiedź, ale o tym to ja wiem. Kiedyś można było w opcjach - przepisy kliknąć na przepisy wg osobnika- a tam wyświeytlały ci się wszystkie osoby zarejestrowane w Wielkim Żarciu (wg alfabetu), ilość ich przepisów oraz same przepisy. Była to super sprawa bo wielu użytkowników "wyszło mi z głowy" a tam mogłam sobie ich odnaleźć!!! Pozdrawiam !!!
pewnie że to była super sprawa!!!
i duże ułatwienie dla szukających...
też kiedyś już o to pytałam;))) http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=38468&post=38494
Możę jednak można by było przywrócić tę możliwość???
Było i faktycznie z tego korzystałam . Ale na nowej stronie - póki co - nie ma tej opcji ...