Witam:) Dziękuję za powitania w imieniu wszystkich Nowoprzybyłych (i swoim oczywiście). Podoba mi się ta stronka, namiętnie buszuję po przepisach, uważnie czytam komentarze i gotuję, gotuję.... Sweetyno, Twoje przepisy są rewelacyjne! Pozdrawiam. Alla
Rowniez ja, po powrocie z Polski, melduje sie na stanowisku przy zmywaku w kuchni i pozdrawiam nowy narybek w naszej wielkiej kuchni! Zycze wszystkim sukcesow w gotowaniu i pieczeniu!!! Glumanda!!
Chciałabym przywitać wszystkich Nowoprzybyłych-których nie mogłam lub nie miałam okazji powitać.
BARDZO się cieszę ,że jesteście!!!
Sweetya
Witam:)
Dziękuję za powitania w imieniu wszystkich Nowoprzybyłych (i swoim oczywiście). Podoba mi się ta stronka, namiętnie buszuję po przepisach, uważnie czytam komentarze i gotuję, gotuję....
Sweetyno, Twoje przepisy są rewelacyjne!
Pozdrawiam. Alla
Witam serdecznie, wspaniala strona klorzystam z niej codziennie i dokszatlcam swoje zdolnosci kulinarne pozdrowionka
Dzięki wielkie
Rowniez ja, po powrocie z Polski, melduje sie na stanowisku przy zmywaku w kuchni i pozdrawiam nowy narybek w naszej wielkiej kuchni! Zycze wszystkim sukcesow w gotowaniu i pieczeniu!!! Glumanda!!
WITAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!