mojej kochanej córeczce o gołębim sercu- w Dniu Urodzin wielu radosnych chwil w życiu, szczęścia, pomyślneogo i bezstresowego zdania matury, kochającego, wyrozumiałego i cierpliwego dla mojej gaduły partnera życiowego, Opieki Marki Bożej i darów Ducha Świętego na każdy dzień życzy mamusia
elek dziękuję ci ,że mnie wyręczyleś, własnie wróciłam z pracy, usiadłam do komputera aby wpisać życzenia i ..... widzę ,ze mile mnie zaskoczyłeś , dziękuję raz jeszcze
Nic ująć --- dodać dużo.... ZDRÓWKA SZCZĘŚCIA POMYSLNOŚCI droga Dominiko żyj nam 100 lat a może i więcej. Życzę, aby zawsze było uśmiechnięte pysio, a słoneczko zawsze ,ale to zawsze Tobie świeciło Niech omijają smutki i niepowodzenia DOMINIKO hurra...!!!!!!
Kiedy róży piękny kwiat rozkwita Dzień urodzin Ciebie wita Wietrzyk niesie Ci życzenia A słoneczko pozdrowienia Zaś, co najważniejsze przecie Żyj sto lat nam na tym świecie!
Zdrówka ,szczęścia pomyślności i niech dobra wróżka spełnienia Twe marzenia !!
Wszystkiego najlepszego życzy - Elek
Wszystkiego najlepszego ! ;)))))
Najserdeczniejsze zyczenia
Wszystkiego najlepszego
Wszystkiego, najlepszego, dużo zdrowka i spełnienia wszystkich marzeń, życzy rynia2.
Spełnienia marzeń
moc życzeń
elek dziękuję ci ,że mnie wyręczyleś, własnie wróciłam z pracy, usiadłam do komputera aby wpisać życzenia i ..... widzę ,ze mile mnie zaskoczyłeś , dziękuję raz jeszcze
Wszystkiego najlepszego!
Wszystkiego najlepszego! Samych słonecznych dni!
Nic ująć

--- dodać dużo.... ZDRÓWKA
SZCZĘŚCIA POMYSLNOŚCI
droga Dominiko żyj nam 100 lat a może i więcej.
Życzę, aby zawsze było uśmiechnięte pysio, a słoneczko zawsze ,ale to zawsze Tobie świeciło
Niech omijają smutki i niepowodzenia
DOMINIKO hurra...!!!!!!
spóźnione ale gorące życzenia od kamy
wszystkiego najlepszego
Wszystkiego najlepszego,zdrówka,szczęścia i spełanienia marzeń-
życzy ata
Dziękuję za życzenia i za pamięć pomimo tego że stronki nie odwiedzam za często. Pozdrawiam. dominika_
Kiedy róży piękny kwiat rozkwita
Dzień urodzin Ciebie wita
Wietrzyk niesie Ci życzenia
A słoneczko pozdrowienia
Zaś, co najważniejsze przecie
Żyj sto lat nam na tym świecie!
Dużo szczęścia na każdy dzień....
100 lat 100 lat 100 lat
Wszystkiego najlepszego!!!