To poczuj się jak u siebie w kuchni , już za chwilę nie będziesz nowa :))) Jak wszystkich , którzy dopiero tu trafili , zapraszam do lektury regulaminu i faq , to znacznie ułatwia poruszanie się po WŻ .
Byl kiedys taki dzien w zyciorysie kazdego z nas, ze sami bylismy tu nowi! Szybko sie prezkonasz, ze to naprawde chwilowa sytuacja ... witam Cie serdecznie, milego gotowania w tej wielkiej kuchni! pozdrowienia - Glumanda
Miło mnie przywitaliście.Cieszę się bardzo że wreszcie tu zagoszczę. DoWIELKIEGO ŻARCIA zaglądałam już przed rokiem , korzystając z Waszych przepisów.Tak więc dziękuję za wspaniałe pomysły na obiady i kolacje.
witaj, witaj, nie czuj się obco, za kilka dni Ty też będziesz się czuła, jak u siebie w domu, jak we własnej kuchni, gdzie miejsce i na gotowanie, i ploteczki, i dobre rady, czasami pocieszenie.
Witaj, ja też jestem tu niedługo, ale sama przekonasz się, że jest to naj, naj, naj... strona w necie. Zawsze kiedy tu zaglądam robi mi się cieplej na serduchu
To poczuj się jak u siebie w kuchni , już za chwilę nie będziesz nowa :)))
Jak wszystkich , którzy dopiero tu trafili , zapraszam do lektury regulaminu i faq , to znacznie ułatwia poruszanie się po WŻ .
Witaj Cola;)))
Każdy z nas był kiedyś nowy....
Cieszę się,że mogę Cię powitać!
Byl kiedys taki dzien w zyciorysie kazdego z nas, ze sami bylismy tu nowi! Szybko sie prezkonasz, ze to naprawde chwilowa sytuacja ... witam Cie serdecznie, milego gotowania w tej wielkiej kuchni! pozdrowienia - Glumanda
Miło mnie przywitaliście.Cieszę się bardzo że wreszcie tu zagoszczę. DoWIELKIEGO ŻARCIA zaglądałam już przed rokiem , korzystając z Waszych przepisów.Tak więc dziękuję za wspaniałe pomysły na obiady i kolacje.
Witaj bardzo tu sympatycznie.
Witam Cię serdecznie,nie wiem czemu czujesz się tu dziwnie.Tutaj wszyscy czują się jak w rodzinie,także ty też tak się poczuj.
Witamy Cię serdecznie!! tu jest superr!! gotuj z nami!! pozdrawiam!!
Podobnie jak moi poprzednicy, witam Cie serdecznie
Witam i ja
Również i ja Ciebie witam bardzo smaczniasto wśród WuŻetowej Braci !!

Gotuj z nami , baw się dobrze i czuj się wśród nas jak wśród swoich !!
Pozdrawiam - Elek
Witaj i czuj sie u nas jak u siebie.Pozdrawiam.
Janek
witaj - wkrótce będziesz się czuła dobrze wśród starych znajomych
Witam Witam:)
Witaj Cola!
witaj, witaj, nie czuj się obco, za kilka dni Ty też będziesz się czuła, jak u siebie w domu, jak we własnej kuchni, gdzie miejsce i na gotowanie, i ploteczki, i dobre rady, czasami pocieszenie.
witaj i gotuj razem z nami
Hallo cola!! witaj wsrod nas... czy ty jestes cola - coca czy tez moze cola - pepsi??!! ;)
Witaj na tej stronce
cześc ja jestem od 23 08 i cię rozumię,ale myślę ze jakoś się rozkręcimy
Witaj, ja też jestem tu niedługo, ale sama przekonasz się, że jest to naj, naj, naj... strona w necie.
Zawsze kiedy tu zaglądam robi mi się cieplej na serduchu
WITAJ