Daję Wam dzisiaj swoje życzenia, niech Wam się życie na lepsze zmienia, wielu przyjaciół, mnóstwo miłości. ludzkiej przyjaźni i życzliwości. - 100 lat życzy - ata
Dzień radosny, dzień jedyny dziś są Twoje urodziny, Z serca składam ci życzenia dużo szczescia , powodzenia gości miłych, kosza kwiatów moc toastów i wiwatów!!!
Kochani! Z całego serca dziękuje za życzenia. Cieszę się, że jesteście, cieszę sie, że jestem z Wami. Chociaż to wirtualny żart zapraszam na coś słodkiego. Może to będzie dla Was inspiracją dla jakiegoś wypieku czy deserku jak dla mnie było ciasto "Dziury" wg Basi19
Bardzo, ale to bardzo dziękuję za wszystkie życzenia. Irenko, przyjmij też ode mnie najlepsze życzenia, zdrowia i wszystkiego najlepszego. Ja mam bardzo ciężki okres, mąż wylądował w szpitalu, a tak planowałam uroczyście obchodzić te moje urodziny, bardzo okrągła rocznica, tak planowałam, a tymczasem spędzam czas w szpitalu u męża. Jeszcze raz serdecznie dziękuję.
Alman dziekuję, smutno mi jednak, że tak przyszlo Ci świętowac swoje urodzinki.Mam jednak taką nadzieję, że problemy zdrowotne Twojego męża są tylko przejściowe i wszystko dobrze sie ułoży czego z calego serca Ci życzę, a dla męża pozdrowionka i niech szybko wraca do zdrowia.
Wszystkiego najlepszego , dziewczyny ! Samych smakowitych przepisów ;))))))
Zdrówka , szczęścia , pomyślności !!
Wszystkiego co najlepsze - życzy Elek
Wszystkiego najlepszego, oczywiscie razy 2
Sto lat,sto lat, niech żyją żyją nam.
Irenko i Alman !!!
Daję Wam dzisiaj swoje życzenia,
niech Wam się życie na lepsze zmienia,
wielu przyjaciół, mnóstwo miłości.
ludzkiej przyjaźni i życzliwości. - 100 lat życzy - ata
Moc serdecznych życzeń
Spełnienia marzeń
Moc życzeń szczęscia,zdrowia oraz spelnienia wszystkich marzeń !
Wszystkiego najlepszego
dziś są Twoje urodziny,
Z serca składam ci życzenia
dużo szczescia , powodzenia
gości miłych, kosza kwiatów
moc toastów i wiwatów!!!
Wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ, 100 lat, zdrowia, szczęscia, spełnienie marzeń!!!
Wszystkiego najnajnajnajnajnajnajnajepszego SOLENIZANTKOM
Janek
Wszystkiego Najlepszego!!!
I dalszych tak wspaniałych pomysłów jak do tej pory!!!
Chociaż to wirtualny żart zapraszam na coś słodkiego. Może to będzie dla Was inspiracją dla jakiegoś wypieku czy deserku jak dla mnie było ciasto "Dziury" wg Basi19
O rety,ale pyszności!!!! Bajkowe!!!! Chyba zaraz ugryzę monitor
Ale wspaniałości już mi ślinka leci
Gratulacje Irenko, jesteś mistrzem kulinarnym.Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
-ata
Samych wspaniałości i wszystkiego co naj, naj, naj... Aby każdy dzień był jak radosne urodziny.
aaaaaa!!!!!!Irenko-jak możesz to pokazywać???Piękne!Mniam,mniam....
Alman i Irenko wszystkiego najlepszego-sto lat
przyjmijcie najszczersze zyczenia urodzinowe,wszystkiego dobreo Wam zyczę -inka21
Wszystkiego naj, najlepszego!!!
Dużo najlepszego,czyli zdrowia, pracy i miłości najbliżzych . Pozdrawiam :-)
Najserdeczniejsze zyczenia z okazji Urodzin
Wszystkiego najlepszego...
Jak zapach konwalii pobudza marzenia
tak Wy przyjmijcie ode mnie gorące życzenia:
zdrowia, szczęścia, dużo wrażeń
i spełnienia wszystkich marzeń.
Wszystkiego naj
lepszego
wszystkiego najlepszego
100 lat 100 lat 100 lat
Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję za życzenia, buziaki dla Was Wszystkich i gorące pozdrowienia.Irena
Bardzo, ale to bardzo dziękuję za wszystkie życzenia. Irenko, przyjmij też ode mnie najlepsze życzenia, zdrowia i wszystkiego najlepszego.
Ja mam bardzo ciężki okres, mąż wylądował w szpitalu, a tak planowałam uroczyście obchodzić te moje urodziny, bardzo okrągła rocznica, tak planowałam, a tymczasem spędzam czas w szpitalu u męża.
Jeszcze raz serdecznie dziękuję.
Alman , niech Ci mąż jak najszybciej zdrowieje ... trzymaj się dzielnie !
Alman dziekuję, smutno mi jednak, że tak przyszlo Ci świętowac swoje urodzinki.Mam jednak taką nadzieję, że problemy zdrowotne Twojego męża są tylko przejściowe i wszystko dobrze sie ułoży czego z calego serca Ci życzę, a dla męża pozdrowionka i niech szybko wraca do zdrowia.
Alman - ja też życzę Tobie wytrwałości a Twojemu mężowi szybkiego powrotu do zdrowia .
Pozdrawiam - Elek