Asiu kiedyś przesyłałaś mi na e-maila książkę M. Tombaka "Jak żyć długo i zdrowo", bardzo Cię proszę o przesłanie jeszcze raz ponieważ po awarii komputera utraciłam ją bezpowrotnie z góry dziękuję moj adres moula@poczta.fm pozdrawiam
Dzięki kate501,za wysłanie ulli tej książki i ineresuje mnie też twoja"uleczyć nie uleczalne"i tu bym cię prosiła abyś mi też ją przesłała asia94@o2.pl Z góry dziękuje.
Dziękuje Kate za tak szybką odpowiedź na moją prośbę, zaraz sprawdzę czy doszło i dam znać, jesteś wspaniała i ty Asiu również bo myślę że napewno bym mogła liczyć także na Ciebie, pozdrawiam, życzę miłego dnia
Asiu kiedyś przesyłałaś mi na e-maila książkę M. Tombaka "Jak żyć długo i zdrowo", bardzo Cię proszę o przesłanie jeszcze raz ponieważ po awarii komputera utraciłam ją bezpowrotnie z góry dziękuję moj adres moula@poczta.fm pozdrawiam
Ja też dostałam od Asi więc pozwoliłam sobie ci przesłać. Dodałam również "Uleczyć nieuleczalne cz.1". Pozdrawiam
Dzięki kate501,za wysłanie ulli tej książki i ineresuje mnie też twoja"uleczyć nie uleczalne"i tu bym cię prosiła abyś mi też ją przesłała asia94@o2.pl Z góry dziękuje.
A czy ja też mogę Ciebie prosić o przesłanie rakaf@wp.pl.
Kate501 - a czy i ja bym mogła się uśmiechnąć do Ciebie i również poprosić o te ksiązki
Pozdrawiam - Elek
Ja też bardzo proszę kasia.home@wp.pl
wysłałam, mam nadzieję,że doszło.
Cieszę się że mogłam się zrewanżować. Mam nadzieję że doszło. Jeśli ktoś jeszcze chce to wyślę.
Wielkie dzięki,właśnie doszło.
Czy ja również mogę prosić otę książkę aniol1958@o2.pl
Dziękuje Kate za tak szybką odpowiedź na moją prośbę, zaraz sprawdzę czy doszło i dam znać, jesteś wspaniała i ty Asiu również bo myślę że napewno bym mogła liczyć także na Ciebie, pozdrawiam, życzę miłego dnia
Kate doszło wszystko dziękuję
Ja również poproszę, z góry dziękuję : marcin-1295@wp.pl Kaśka
Dziękuję bardzo! Dostałam. Kaśka
Czy ja również mogę prosić o obie książki? shr@poczta.onet.pl