Forum

Kuchenne porady

porady praktyczne

  • Autor: kawa3 Data: 2006-08-26 00:37:05

    przed ubijaniem kotleta włoż go do torebki foliowej,nie pobrudzisz sobie kuchni.zamrazaj pojedynczo w torebkach,będziesz miała szybki obiad.gdy pieczesz mieso w piekarniku dodawai co 1/2godz koskę lodu,nie będziesz musiała polewac miesa bo schłodzony sos szybciej paruje i nawilza mięso

  • Autor: Elek Data: 2006-08-26 08:09:47

    O ubijaniu kotletów w woreczku - wiedziałam
    O zamrażaniu -ja po dwa - kotletów - wiedziałam
    Ale o lodzie co pół godziny do pieczystego - to się dopiero dowiedziałam

  • Autor: Dorota zza plota Data: 2006-08-28 12:50:45

    swietne porady! A czy mohlabys je zamiescic w poradach? Patrz- Artykuly-Porady. Wtedy by moze wiecej osob skorzystalo. Pozdrawiam serdecznie

Przejdź do pełnej wersji serwisu