przed ubijaniem kotleta włoż go do torebki foliowej,nie pobrudzisz sobie kuchni.zamrazaj pojedynczo w torebkach,będziesz miała szybki obiad.gdy pieczesz mieso w piekarniku dodawai co 1/2godz koskę lodu,nie będziesz musiała polewac miesa bo schłodzony sos szybciej paruje i nawilza mięso
O ubijaniu kotletów w woreczku - wiedziałam O zamrażaniu -ja po dwa - kotletów - wiedziałam Ale o lodzie co pół godziny do pieczystego - to się dopiero dowiedziałam
przed ubijaniem kotleta włoż go do torebki foliowej,nie pobrudzisz sobie kuchni.zamrazaj pojedynczo w torebkach,będziesz miała szybki obiad.gdy pieczesz mieso w piekarniku dodawai co 1/2godz koskę lodu,nie będziesz musiała polewac miesa bo schłodzony sos szybciej paruje i nawilza mięso
O ubijaniu kotletów w woreczku - wiedziałam

O zamrażaniu -ja po dwa - kotletów - wiedziałam
Ale o lodzie co pół godziny do pieczystego - to się dopiero dowiedziałam
swietne porady! A czy mohlabys je zamiescic w poradach? Patrz- Artykuly-Porady. Wtedy by moze wiecej osob skorzystalo. Pozdrawiam serdecznie