zniwna- nazwa umowna (to podziekowanie za dary urodzaju rolnikow, ogrodnikow i dzialakowiczow- klos bo z oplatkow kolorowych zbyt plaski- z czego jeszcze mozna by go zrobic? dekorowalam ostatnio bialym i czerwonym winogronem i czym jeszcze ?
Ja bym dołozyła do całej dekoracji tortu prawdziwe kłosy. Njpierw je opłukać, wysuszyć suszarką. Będzie się ładnie prezentowało, a przy krojeniu się to usunie.
Trochę mało infomacji Aniu podałaś...
Możesz coś więcej napisać na temat tego tortu?
może chodzi o tort na świętowanie zakończenia żniw?? jak zrobić dekoracje w kształcie kłosów itp?? tak mi się wydaje... :D
ma to byc tort na msze zniwna - glownie dekoracje
może wyciąć kaształty z kolorowych opłatków?
zniwna- nazwa umowna (to podziekowanie za dary urodzaju rolnikow, ogrodnikow i dzialakowiczow- klos bo z oplatkow kolorowych zbyt plaski- z czego jeszcze mozna by go zrobic? dekorowalam ostatnio bialym i czerwonym winogronem i czym jeszcze ?
te same informacje co dla kingi - prosze o propozycje.
Ja bym dołozyła do całej dekoracji tortu prawdziwe kłosy. Njpierw je opłukać, wysuszyć suszarką. Będzie się ładnie prezentowało, a przy krojeniu się to usunie.
dziekuje ci za propozycje ; klosy zboza beda w formie wienca oraz snopow a dekoracja, ktora mozna zjesc bedzie bardziej uzyteczna - ale jaka?