Kochane W.Ż.---czy ktoś z Was używał Alveo-preparat ziołowy.Jeżeli tak, to proszę o opinię na ten temat.Na jakie dolegliwości był stosowany.Będę wdzięczna za każdą informację.
Wejdź w "google" i wpisz nazwę tego preparatu. Tam znajdziesz wiele informacji. Ja prywatnie pytałam się mojej koleżanki, która pracuje w sklepie zielarskim o ten produkt i... Z racji tej, że jest aktualnie bardzo reklamowany i polecany (tym samym) przez lekarzy, zrobił sie bardzo popularny. Oczywiście w jego skład wchodzi wiele ziół, które mają szerokie zastosowanie i z pewnością jest to ciekawa, ale też bardzo droga propozycja na rynku. Jak stwierdziła moja koleżanka "Można go zastąpić innym produktem, znacznie tańszym o ile się wie na jakie dolegliwości ma on działać". Prawda też jest taka, że aby zadziałał, taj jak o nim piszą w reklamie trzeba go stosować przynajmniej przez trzy miesiące ( o tym cicho sza ) a to już spory wydatek. Tak więc jeśli ktoś nie musi się liczyć z kosztami, to oczywiście warto go zacząć stosować. A na co...? O tym już znajdziesz w reklamie ( sporo tego ).
ja pilam alveo, ponad rok. na nic konkretnego, razcej profilaktycznie, wzmacniajaco. Preparat zawiera wyciag z kilkunastu ziol, uprawianych na plantacjach ekologicznych, dziala na poziomie komorkowym. Mialam wspaniala, jedwabista skore gdy stosowalam ten preparat, doslownie taka jaka maja niemowleta. Oprocz tego mialam doskonala przemiane materii. Pozy tym nic wiecej nie moge powiedziec, ale nie mam\mialam jakis szczegolnych niedomagan. Stosowalam ten preparat raczej tak jak inne preparaty witaminowe, z tym, ze ten jest szczegolny, bo zawiera jeszcze aminokwasy, enzymy itd. Prepaqrat jest drogi, to fakt, dla mnie nie mialo to tak wielkiegi znaczenia, bo dosc sporo inwestuje w profilaktyke zdrowia. Preparat pila rowniez moja mama, babcia i tata. Mama odstawila wiekszosc lekarstw na nadcisnienie, tata mial miec operacje woreczka zolciowego, do ktorej nie doszlo, bo kamienie zniknely, juz po 3 mies.kuracji (ale zwiekszylismy dawke preparatu), a babcia twierdzila, ze lepiej sie czuje, ale nie wiem, czy tutaj psychologia zadzialala, czy sam preperat, pewnie jedno i drugie:)))
moge podac Ci kontakt osoby od ktorej preperat ten kupowalam, moze rozwieje Twoje watpliwosci, bo to b.kompetentna osoba.
Maddaleno, a mogłabyś powiedzieć ile kosztuje ten preparat i czy jest dostępny za granicą (jeśli tak, to czy dostanę w aptece?) i czy jest to nazwa międzynarodowa? Będę bardzo wdzięczna za te info.
ten preperat mozna kupic w aptece, ale chyba korzystniej jest kupic u sprzedawcy alveo, jest sprzedazy neetworkingowej i cena zalezna jest od ilosci kupowanego preparatu. Nie wiem, czy ceny nie zmienily sie od tego czasu kiedy ja go pilam, ale zaczynalam od 175 za butelke, a skonczylam na ok.145zl, w tej chwili nie jestem sobie dokladnie przypomniec, ale cos kolo tego. mozna kupic go za granica, na pewno w niemczech. najlepiej wejsdz sobie na oficjalna strone producenta, tj.akuna, tam cos znajdziesz. Nazwa miedzynarodowa jest jak sadze alveo.
Kochani.od kilku dni szukałam ludzi, którzy używali ten preparat,i na 20 osób nikt się nie wypowiedział negatywnie.Ponieważ moja rodzina dość duż pieniędzy wydaje na leczenie profilaktyczne, więc i my będziemy ten preparat używać.Rozmawiałam z lekarzami i powiedzieli że dla męża po chemioterapi jest to nawet wskazane.Dzisiaj zapłaciłam 175 zł za butelkę.Zajmę się chyba dystrybucją Alweo,ponieważ otrzymałam taką szansę.Przy zakupie 4 szt.,cena jest niższa.Pozdrawiam
o tak Danusiu, w przypadku chorob nowotworowych ten preparat jest naprawde wskazany. Z tego co wiem, wazne jest aby nie stosowac bezposrednio po samej chemii, tylko z jakims odstepstwem czasowym, ale to juz dowiesz sie od swojego sprzedawcy. I rzeczywiscie warto chyba samej zaprzec sie do dystrybucji, bo bedziesz kupowac po tanszej cenie, a moze nawet zaczniesz zarabiac, jezeli zechcesz sie tym zajmowac. W ten sposb bedziesz mogla czesciowo finanowac kuracje, ktora w przypadku nowotworow musi byc dlugoterminowa. Zycze duzo duzo zdrowia Twojemu mezowi i ciesze sie, ze wpadlas na trop tego preparatu, bo to naprawde dobra rzecz.
woila, tak jak Elek pisala butelka starcza na 1 miesiac w przypadku standardowego stosowania. Ale najlepiej jest stosowac taki przelicznik, podaje sie swoja wage i wtedy wychodzi ilosc preparatu, ktory nalezy wypic. To jest wazne w przypadku osob z duza nadwaga (pija go wiecej) oraz dzieci, ktorym wystarczy kilka ml dziennie. Tego preparatu nie mozna przedawkowac, nadmiar wydalany jest z moczem, ale szkoda marnowac i podawac za duzo (np.malym dzieciom), bo i tak nadmiar wysiusiaja:))
Kochane W.Ż.---czy ktoś z Was używał Alveo-preparat ziołowy.Jeżeli tak, to proszę o opinię na ten temat.Na jakie dolegliwości był stosowany.Będę wdzięczna za każdą informację.
Wejdź w "google" i wpisz nazwę tego preparatu. Tam znajdziesz wiele informacji. Ja prywatnie pytałam się mojej koleżanki, która pracuje w sklepie zielarskim o ten produkt i... Z racji tej, że jest aktualnie bardzo reklamowany i polecany (tym samym) przez lekarzy, zrobił sie bardzo popularny. Oczywiście w jego skład wchodzi wiele ziół, które mają szerokie zastosowanie i z pewnością jest to ciekawa, ale też bardzo droga propozycja na rynku. Jak stwierdziła moja koleżanka "Można go zastąpić innym produktem, znacznie tańszym o ile się wie na jakie dolegliwości ma on działać". Prawda też jest taka, że aby zadziałał, taj jak o nim piszą w reklamie trzeba go stosować przynajmniej przez trzy miesiące ( o tym cicho sza ) a to już spory wydatek. Tak więc jeśli ktoś nie musi się liczyć z kosztami, to oczywiście warto go zacząć stosować. A na co...? O tym już znajdziesz w reklamie ( sporo tego ).
hej,
ja pilam alveo, ponad rok. na nic konkretnego, razcej profilaktycznie, wzmacniajaco. Preparat zawiera wyciag z kilkunastu ziol, uprawianych na plantacjach ekologicznych, dziala na poziomie komorkowym. Mialam wspaniala, jedwabista skore gdy stosowalam ten preparat, doslownie taka jaka maja niemowleta. Oprocz tego mialam doskonala przemiane materii. Pozy tym nic wiecej nie moge powiedziec, ale nie mam\mialam jakis szczegolnych niedomagan. Stosowalam ten preparat raczej tak jak inne preparaty witaminowe, z tym, ze ten jest szczegolny, bo zawiera jeszcze aminokwasy, enzymy itd. Prepaqrat jest drogi, to fakt, dla mnie nie mialo to tak wielkiegi znaczenia, bo dosc sporo inwestuje w profilaktyke zdrowia.
Preparat pila rowniez moja mama, babcia i tata. Mama odstawila wiekszosc lekarstw na nadcisnienie, tata mial miec operacje woreczka zolciowego, do ktorej nie doszlo, bo kamienie zniknely, juz po 3 mies.kuracji (ale zwiekszylismy dawke preparatu), a babcia twierdzila, ze lepiej sie czuje, ale nie wiem, czy tutaj psychologia zadzialala, czy sam preperat, pewnie jedno i drugie:)))
moge podac Ci kontakt osoby od ktorej preperat ten kupowalam, moze rozwieje Twoje watpliwosci, bo to b.kompetentna osoba.
Pozdrawiam i zycze zdrowia!!
Maddaleno, a mogłabyś powiedzieć ile kosztuje ten preparat i czy jest dostępny za granicą (jeśli tak, to czy dostanę w aptece?) i czy jest to nazwa międzynarodowa? Będę bardzo wdzięczna za te info.
ten preperat mozna kupic w aptece, ale chyba korzystniej jest kupic u sprzedawcy alveo, jest sprzedazy neetworkingowej i cena zalezna jest od ilosci kupowanego preparatu. Nie wiem, czy ceny nie zmienily sie od tego czasu kiedy ja go pilam, ale zaczynalam od 175 za butelke, a skonczylam na ok.145zl, w tej chwili nie jestem sobie dokladnie przypomniec, ale cos kolo tego.
mozna kupic go za granica, na pewno w niemczech. najlepiej wejsdz sobie na oficjalna strone producenta, tj.akuna, tam cos znajdziesz. Nazwa miedzynarodowa jest jak sadze alveo.
O..dzięki! Spróbuję "polatać" w necie i poszukam tej stronki. Jeszcze tylko jedno pytanko - na jak długo starcza buteleczka?
to są stronki o ALVEO : http://www.alveoakuna.pl/ i http://forum.akuna.pl/
Butelka przeważnie wystarczana miesiąc dla jednej osoby , ale to też zależy od dawkowania .
Dzięki Elek! Już zaglądam!
Kochani.od kilku dni szukałam ludzi, którzy używali ten preparat,i na 20 osób nikt się nie wypowiedział negatywnie.Ponieważ moja rodzina dość duż pieniędzy wydaje na leczenie profilaktyczne, więc i my będziemy ten preparat używać.Rozmawiałam z lekarzami i powiedzieli że dla męża po chemioterapi jest to nawet wskazane.Dzisiaj zapłaciłam 175 zł za butelkę.Zajmę się chyba dystrybucją Alweo,ponieważ otrzymałam taką szansę.Przy zakupie 4 szt.,cena jest niższa.Pozdrawiam
o tak Danusiu, w przypadku chorob nowotworowych ten preparat jest naprawde wskazany. Z tego co wiem, wazne jest aby nie stosowac bezposrednio po samej chemii, tylko z jakims odstepstwem czasowym, ale to juz dowiesz sie od swojego sprzedawcy. I rzeczywiscie warto chyba samej zaprzec sie do dystrybucji, bo bedziesz kupowac po tanszej cenie, a moze nawet zaczniesz zarabiac, jezeli zechcesz sie tym zajmowac. W ten sposb bedziesz mogla czesciowo finanowac kuracje, ktora w przypadku nowotworow musi byc dlugoterminowa.
Zycze duzo duzo zdrowia Twojemu mezowi i ciesze sie, ze wpadlas na trop tego preparatu, bo to naprawde dobra rzecz.
woila, tak jak Elek pisala butelka starcza na 1 miesiac w przypadku standardowego stosowania. Ale najlepiej jest stosowac taki przelicznik, podaje sie swoja wage i wtedy wychodzi ilosc preparatu, ktory nalezy wypic. To jest wazne w przypadku osob z duza nadwaga (pija go wiecej) oraz dzieci, ktorym wystarczy kilka ml dziennie. Tego preparatu nie mozna przedawkowac, nadmiar wydalany jest z moczem, ale szkoda marnowac i podawac za duzo (np.malym dzieciom), bo i tak nadmiar wysiusiaja:))