bo jak nie, to się rozkleję, i na tym sie zakończy moja aplikacja i tym samym kariera sędziowska in spe.za miesiąc egzamin połówkowy, a ja kompletnie nie moge się zmobilizować,wymyślam tysiące pretekstów,żeby się nie uczyć, a jak już zasiadam do książek,to nauka idzie mi jak krew do nosa. czuję się jakbym miała w głowie wielką dziurę, przez którą natychmiast wypada wszystko co staram sie zapamiętać.a do zapamiętania jakieś 10 kodeksów+kilka ustaw+orzecznictwo do nich. czy ja jestem już za stara na taki sport???przecietne 26-latki chyba nie spędzają dni i nocy ucząc się, lub przynajmniej usiłujac nieudolnie...buuuuuuu........
Przemoc fizyczna wobec uzytkowników jest absolutnie naganna i niedozwolona. Zachodzi ponadto obawa , że znajdziesz mimochodem na to jakis paragraf ... Ucz się . Dasz radę . Nie Ty pierwsza i nie ostatnia . Właśnie dlatego spędzasz czas nad tymi ksiązkami , bo nie chcesz być przeciętną 26 -latką . Zyczę nieprzeciętnego sukcesu !
Zgodnie z Twoim publicznie ogłoszonym życzeniem(!!!) dostajesz w prezencie ode mnie 25 ...na goły tyłek. (No i §§§§ nie znajdziesz na to...., a dupa boli). Teraz nie możesz siedzieć na "półkulach" przeciwnych mózgowi, a co za tym idzie ...ucz się na stojaco, wiecej wejdzie. Tylko pierw wyskocz na mały spacer. Połamania długopisu ... Pozdrawiam. Janek
P.S. Nie dziękuj czasem!!!!! {za "prezencik";-))))) } J.
Uda Ci się, tytlko nie żałuj sobie "nagród" za dobrze wykonaną pracę. Wietrz mózg, karm go odpowiednim pokarmem. Powtarzaj sobie, że jesteś za dobra, żeby Ci się nie udało i do książek. Powodzenia
bo jak nie, to się rozkleję, i na tym sie zakończy moja aplikacja i tym samym kariera sędziowska in spe.za miesiąc egzamin połówkowy, a ja kompletnie nie moge się zmobilizować,wymyślam tysiące pretekstów,żeby się nie uczyć, a jak już zasiadam do książek,to nauka idzie mi jak krew do nosa. czuję się jakbym miała w głowie wielką dziurę, przez którą natychmiast wypada wszystko co staram sie zapamiętać.a do zapamiętania jakieś 10 kodeksów+kilka ustaw+orzecznictwo do nich.

czy ja jestem już za stara na taki sport???przecietne 26-latki chyba nie spędzają dni i nocy ucząc się, lub przynajmniej usiłujac nieudolnie...buuuuuuu........
Przemoc fizyczna wobec uzytkowników jest absolutnie naganna i niedozwolona. Zachodzi ponadto obawa , że znajdziesz mimochodem na to jakis paragraf ...
Ucz się . Dasz radę . Nie Ty pierwsza i nie ostatnia . Właśnie dlatego spędzasz czas nad tymi ksiązkami , bo nie chcesz być przeciętną 26 -latką .
Zyczę nieprzeciętnego sukcesu !
Ucz się, tyle już dałaś radę..........
Wkujesz w kilkanaście dni, tygodni.....
a potem luzik ;)
Tak tak dasz radę...pustka głowie to normalny objaw uczących się, ważna jest motywacja, a samokrytyka dobrze świadczy o Tobie( prawda Tillku?)
Zgodnie z Twoim publicznie ogłoszonym życzeniem(!!!) dostajesz w prezencie ode mnie 25 ...na goły tyłek. (No i §§§§ nie znajdziesz na to....
, a
).
dupaboliTeraz nie możesz siedzieć na "półkulach" przeciwnych mózgowi, a co za tym idzie ...ucz się na stojaco, wiecej wejdzie. Tylko pierw wyskocz na mały spacer.
Połamania długopisu ...
Pozdrawiam.
Janek
P.S.
Nie dziękuj czasem!!!!! {za "prezencik";-))))) }
J.
A ja Jankowi pomogę
i będzie "współudział"
!
Oczywiście ,że później będę trzymać za Ciebie kciuki !!
Uda Ci się, tytlko nie żałuj sobie "nagród" za dobrze wykonaną pracę.
Wietrz mózg, karm go odpowiednim pokarmem.
Powtarzaj sobie, że jesteś za dobra, żeby Ci się nie udało i do książek.
Powodzenia
Pamiętaj, że jak nie zdasz będziesz musiała uczyć się pd nowa - a skąd wtedy czas dla Wielkiego żarcia.To chyba bardzo dobra motywacja - heheh.
A na poważnie - powodzenia, połamania pióra, języka itp. Trzymamy kciuki. I nie dziękuj nikomu - to dopiero jak zdasz