Forum

Rozmowy wolne i frywolne

niech ktoś mi wleje w pupę!

• Autor: katya Data: 2006-08-28 23:28:54

bo jak nie, to się rozkleję, i na tym sie zakończy moja aplikacja i tym samym kariera sędziowska in spe.za miesiąc egzamin połówkowy, a ja kompletnie nie moge się zmobilizować,wymyślam tysiące pretekstów,żeby się nie uczyć, a jak już zasiadam do książek,to nauka idzie mi jak krew do nosa. czuję się jakbym miała w głowie wielką dziurę, przez którą natychmiast wypada wszystko co staram sie zapamiętać.a do zapamiętania jakieś 10 kodeksów+kilka ustaw+orzecznictwo do nich.
    czy ja jestem już za stara na taki sport???przecietne 26-latki chyba nie spędzają dni i nocy ucząc się, lub przynajmniej usiłujac nieudolnie...buuuuuuu........

• Autor: till Data: 2006-08-28 23:33:26

Przemoc fizyczna wobec uzytkowników jest absolutnie naganna i niedozwolona. Zachodzi ponadto obawa , że znajdziesz mimochodem na to jakis paragraf ...
    Ucz się . Dasz radę . Nie Ty pierwsza i nie ostatnia . Właśnie dlatego spędzasz czas nad tymi ksiązkami , bo nie chcesz być przeciętną 26 -latką .
    Zyczę nieprzeciętnego sukcesu !

• Autor: mloda21 Data: 2006-08-28 23:43:07

Ucz się, tyle już dałaś radę..........
    Wkujesz w kilkanaście dni, tygodni.....
    a potem luzik ;)

• Autor: Ewa6 Data: 2006-09-08 14:33:02

Tak tak  dasz radę...pustka głowie to normalny objaw uczących się, ważna jest motywacja, a samokrytyka dobrze świadczy  o Tobie( prawda Tillku?)

• Autor: Janek Data: 2006-08-29 07:51:11

Zgodnie z Twoim publicznie ogłoszonym życzeniem(!!!) dostajesz w prezencie ode mnie 25 ...na goły tyłek. (No i §§§§ nie znajdziesz na to...., a dupa boli).
    Teraz nie możesz siedzieć na "półkulach" przeciwnych mózgowi, a co za tym idzie ...ucz się na stojaco, wiecej wejdzie. Tylko pierw wyskocz na mały spacer.
    Połamania długopisu ...
    Pozdrawiam.
    Janek

P.S.
    Nie dziękuj czasem!!!!! {za "prezencik";-))))) }
    J.

• Autor: Elek Data: 2006-08-29 08:27:49

A ja Jankowi pomogę i będzie "współudział" !
    Oczywiście ,że później będę trzymać za Ciebie kciuki !!

• Autor: izys Data: 2006-08-29 08:22:57

Uda Ci się, tytlko nie żałuj sobie "nagród" za dobrze wykonaną pracę.
    Wietrz mózg, karm go odpowiednim pokarmem.
    Powtarzaj sobie, że jesteś za dobra, żeby Ci się nie udało i do książek.
    Powodzenia

• Autor: ekkore Data: 2006-08-29 09:05:31

Pamiętaj, że jak nie zdasz będziesz musiała uczyć się pd nowa - a skąd wtedy czas dla Wielkiego żarcia.To chyba bardzo dobra motywacja - heheh.

A na poważnie - powodzenia, połamania pióra, języka itp. Trzymamy kciuki. I nie dziękuj nikomu - to dopiero jak zdasz

Przejdź do pełnej wersji serwisu