Jestem tu kilka dni i już jestem bardzo zadowolony z tego co tutaj znalazłem. Gotowanie sprawia mi ogromną przyjemność a szczególnie pieczenie mięs.Cieszę się, że trafiłem na taką wspaniałą stronę. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Pozdrawiam i witam serdecznie! Też jestem od niedawna i jestem już uzależniona od tej strony:) Czekam z niecierpliwością na Twoje przepisy szczególnie odnośnie wołowinki bo coś mnie ostatnio strasznie ona kręci:)
No, nareszcie facet....kuna. W tym babińcu będzie nareszcie jak dać odpór "napaściom" na tą lepszą część świata ...zresztą , powtórzę się napewno.....dobrego zawsze jest mało. Sie manko... Janek
Jestem tu kilka dni i już jestem bardzo zadowolony z tego co tutaj znalazłem. Gotowanie sprawia mi ogromną przyjemność a szczególnie pieczenie mięs.Cieszę się, że trafiłem na taką wspaniałą stronę. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Pozdrawiam i witam serdecznie! Też jestem od niedawna i jestem już uzależniona od tej strony:) Czekam z niecierpliwością na Twoje przepisy szczególnie odnośnie wołowinki bo coś mnie ostatnio strasznie ona kręci:)
Witaj i czuj się jak u siebie w kuchni ;))))))
Miło też będzie Cię czytać na forum , gdzie jak widzę już trafiłeś .
witaj - widać, że doskonale sobie radzisz na forum. Oby tak dalej. Pozdrawiam serdecznie
Witaj na sympatyczno smakowitej stronce.
Witaj
Witam Ciebie serdecznie
dorota40
Witaj! Jaromir wśród Żarłoków
i baw się dobrze - ata
Witaj i gotuj razem z nami
Serdeczne powitanie od Glumandy!
Witaj i baw się z nami :)
Witaj w kulinarnej rodzince
witaj:))
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Cieszę się, że panuje tutaj taka miła atmosfera. Już jestem uzależniony.
Witaj wśród uzależnionych od tej stronki
Pozdrawiam - Elek
No, nareszcie facet....kuna. W tym babińcu będzie nareszcie jak dać odpór "napaściom" na tą lepszą
część świata ...zresztą , powtórzę się napewno.....dobrego zawsze jest mało
.
Sie manko...
Janek
Damy radę
cześć !! Witaj wśród nas
Witam rowniez bardzo serdecznie! :)
czuj sie jak u siebie :)
WITAJ