Witam wszystkich użytkowników. Dziś się zarejestrowałam. Pochodzę ze Szczecina, tu się urodziłam i mieszkam. Korzystam czasami z Waszych przepisów, obiecuje dodać swoje. Pozdrowienia
Anika, to zaczynamy razem. Czytam i wykorzystuję przepisy od dłuższego czasu, ale jestem bardzo zapracowana i mam mało czasu dosłownie na wszystko. Teraz jednakże za tydzień zaczynam urlop, więc będę mogła sie tu troszkę "udzielić" Pozdrawiam wszytskich.
Hej, jak milutko nas witacie, tzn nas- nowe, Anike i mnie. Wstawiłam przepis - sałatka warstwowa moja. I zaznaczyłam w nim, że to nie plagiat, bo byc może i ktoś juz podobny podał. Czytałam tu, że niektórzy sie oburzają jak przepis sie powtórzy. Moim zdaniem to nieuniknione. Jednakże z góry przepraszam , jeżeli ktos pomysli że zgapiłam od niego. Uwielbiam gotowac, jeśc może mniej, ale kuchnia to moje królestwo jeżeli tylko mam troszke czasu.
Jejku, porobiłam w poprzednim poście troche błędów, ale mam źle ustawioną kalwiaturę bo w pokoju remont i jestem gościnnie w innym na skrawku stoliczka
Witam wszystkich użytkowników. Dziś się zarejestrowałam. Pochodzę ze Szczecina, tu się urodziłam i mieszkam. Korzystam czasami z Waszych przepisów, obiecuje dodać swoje. Pozdrowienia
Witaj w naszej kuchni
Witam :) Cieszę się, że mam koleżankę ... z "pierwszego dnia". Ja też sie dziś zarejestrowałam :) Pozdrawiam serdecznie
Witajcie !!!
Anika, to zaczynamy razem.
Czytam i wykorzystuję przepisy od dłuższego czasu, ale jestem bardzo zapracowana i mam mało czasu dosłownie na wszystko. Teraz jednakże za tydzień zaczynam urlop, więc będę mogła sie tu troszkę "udzielić"
Pozdrawiam wszytskich.
Ja własnie kończę urlop... i dlatego mam jeszcze czas na kilka eksperymentów
, które w kuchni UWIELBIAM
Pozdrawiam Cię Drogi Raczku
Witaj Sweetya! Poczytałam juz kilka Twoich przepisów - brzmią ciekawie i pysznie
Na pewno jeszcze do nich zajrzę
Witajcie witajcie witajcie
Witaj Anika , czuj się jak u siebie w kuchni ;)))
Witaneczko - szczecińska koleżaneczko

życzę Ci dobrej z nami zabawy i dzięki WŻ pysznych potraw i cudownych wypieków!!
Witaj wśród uzależnionych !!
Witaj i czuj się jak u siebie w kuchni ;))))
Hej, jak milutko nas witacie, tzn nas- nowe, Anike i mnie. Wstawiłam przepis - sałatka warstwowa moja. I zaznaczyłam w nim, że to nie plagiat, bo byc może i ktoś juz podobny podał. Czytałam tu, że niektórzy sie oburzają jak przepis sie powtórzy. Moim zdaniem to nieuniknione. Jednakże z góry przepraszam , jeżeli ktos pomysli że zgapiłam od niego.
Uwielbiam gotowac, jeśc może mniej, ale kuchnia to moje królestwo jeżeli tylko mam troszke czasu.
Jejku, porobiłam w poprzednim poście troche błędów,
ale mam źle ustawioną kalwiaturę bo w pokoju remont i jestem gościnnie w innym na skrawku stoliczka
Witamy w wielkiej kuchni! :)
ja tez jestem ze Szczecina :) Takze tymbardziej sie ciesze :)
Witajcie dziewczyny
Fajnie Nulka.
Witajcie dziewczęta
Janek
witaj,
Witaj wśród nas !!
Idzie rak - szczypcydrak, jak ugryzie bedzie znak!!
Witaj raku!! Glumanda Cie pozdrawia
Dzięki wszystkim
WITAJ
hejka sokolt................................
Ciesze sie bardzo ze jestescie.
Ciesze sie bardzo ze jestescie.