Już jest ok.,ale nie wiem dlaczego nie mogłam tego poprawić /chodziło mi o poprawienie zimę a nie zime i wyraz oczkach/.Dziekuje bardzo i serdecznie pozdrawiam!
Kiedyś naprawiłam magnetofon szpulowy - miał problem z dźwiękiem (tzn głośnik mu szwankował) - rozkręciłam w kilku miejscach dotknęłam śrubokrętem i zaczął działać. Dobrze, że akurat nie odwrotnie, bo taka sytuacja mogła mieć takie samo prawdopodobieństwo
Nie mogę edytować swojego przepisu .Wciskam zapisz i nic się nie zmienia.Proszę o pomoc!
skoro doszłaś do zapisz to znaczy, ze go edytowałaś.
Podaj namiar na przepis to zerknę ,ale nie gwarantuję, że będę mogła pomóc
Musisz udostępnić swój przepis,to musi być zaznaczone.Pozdrawiam
weszłam, edytowałam, zapisałam - u mnie wszystko OK. Mam na myśli ten nowy przepis na ogórki
Już jest ok.,ale nie wiem dlaczego nie mogłam tego poprawić /chodziło mi o poprawienie zimę a nie zime i wyraz oczkach/.Dziekuje bardzo i serdecznie pozdrawiam!
Ekkore to taki nasz WŻ-towy czarodziej (nie mylić z czarownicą ) czego się tknie to wszystko naprawione....jak ona to robi? ;)
Bahus
No własnie jak ona to robi? Dobre pytanie.
blizej czarownicy
Kiedyś naprawiłam magnetofon szpulowy - miał problem z dźwiękiem (tzn głośnik mu szwankował) - rozkręciłam w kilku miejscach dotknęłam śrubokrętem i zaczął działać. Dobrze, że akurat nie odwrotnie, bo taka sytuacja mogła mieć takie samo prawdopodobieństwo