Moi kochani bardzo się cieszę że pamiętaliście o mnie.Jesteście wszyscy kochani i ja was wszystkich pozdrawiam i serdecznie dziękuję za wspaniałe życzenia.
Radosne życzenia ,aby każdy rok przynosił wszystko to, co w życiu najpiękniejsze: radość, szczeście i milość. Z okazji urodzin, ktore są raz w roku Niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku Skladam Wam szczere życzenia Aby się spełniły najskrytsze marzenia
Dziękuję jeszcze raz wszystkim za życzenia! Ale tak naprawdę to największym moim życzeniem jest, żeby moja najukochańsza psinka wróciła do zdrowia, bo jest bardzo poważnie chora.Mam nadzieję,że to moje urodzinowe życzenia się spełni.
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

życzy WAM Elek .
Wszystkiego naj,naj,naj...
Kropcia i Rynia2

Wszystkiego najlepszego,dużo,dużo zdrówka i radości
Wszystkiego najlepszego !
Serdecznie wszystkim dziękuję za życzenia i za pamięć!!!!!
Moc życzeń szczęścia,zdrowia i spełnienia marzeń od Luci55.
Dużo zdrówka i radości !
Ja rowniez zycze WSZYSTKIEGO najlepszego! Duzo zdrowka, milosci, szczescia, pomyslnosci i radosci!
Spelnienia wszystkich marzen i powodzonka!
Przyjmijcie najserdeczniejsze zyczenia
Dużo zdrówka,radości i uśmiechu...
Moi kochani bardzo się cieszę że pamiętaliście o mnie.Jesteście wszyscy kochani i ja was wszystkich pozdrawiam i serdecznie dziękuję za wspaniałe życzenia.
Wszystkiego najlepszego
Wszystkiego najlepszego
Wszystkiego najcudowniejszego!
zyczy Ilona
Radosne życzenia ,aby każdy rok przynosił
wszystko to, co w życiu najpiękniejsze:
radość, szczeście i milość.
Z okazji urodzin, ktore są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku
Skladam Wam szczere życzenia
Aby się spełniły najskrytsze marzenia
Wszystkiego najlepszego! Sto lat!
Dziękuję jeszcze raz wszystkim za życzenia! Ale tak naprawdę to największym moim życzeniem jest, żeby moja najukochańsza psinka wróciła do zdrowia, bo jest bardzo poważnie chora.Mam nadzieję,że to moje urodzinowe życzenia się spełni.
Rowniez wszytkiego najlepszego - od Glumandy