Mili moi - w związku z ( niestety ) przymusowym odizolowaniu od kompa , a tym samym z brakiem możliwości dalszego nadawania zmuszona jestem z WAMI się pożegnać na jakiś czas . Jadę rehabilitować mój słupik-kręgo !! Od jutra mnie już nie ma , ale być może , będę do domku mogła przyjeżdżać na przepustki wekendowe - to się do Was odezwę . Pozdrawiam wszystkich - Elek
Tak wypadło, choć może na szczęście boli tylko przy dłuższym staniu czy wysiłku - każde większe pieczenie, robienie przetworów kończy się wieczornym polegiwaniem, a potem przez następny tydzień ograniczeniami w poruszaniu i środkami przeciwbólowymi. A rehabilitacja - w trakcie jako zabieg doraźny jest fajnie, potem gorzej niż bez zabiegów i dopiero po 2-3 miesiącach zaczynam zauważać poprawę.
Elek wracaj szybko! A swoją drogą to te bóle kręgosłupa nie majaą czasem związku z siedzeniem tutaj????????? Ja nigdy przedtem nie miałam problemów... To chyba choroba zawodowa..... Pozdrawiam dorota40
Dorotko - akurat w moim przypadku to nie ma związku napewno . Na WŻ trafiłam na początku kwietnia i już z problemem , a 21.04 byłam operowana. A po powrocie do domku piszę z Wami już leżąc . Tak więc sama widzisz ,że to nie TO . A u Ciebie jak teraz? - przeszły bóle ?
Tak Elek przeszły, w sumie i tak krótko cierpiałam, bo "tylko" 3 tygodnie. Niedawno miałam rwę barkową dla odmiany, ale "tylko" tydzień. U mnie to jednak wszystko zaczęło sie od "przesiadywania przy kompie. Ostrzegam i radzę trochę gimnastykować się przy kompie i często zmieniać pozycje, przeciągać się i trzymać prosto! Pozdrawiam dorota40
Czyli jesteś po operacji? Nie pomogła? Co w ogóle daje taka operacja. Mi podobno jeszcze do niej daleko (jestem na etapie bólu kończyn, i w przypadku przeciążenia dopiero bólu kręgosłupa), ale na poprawę nie ma szansy.
Eleczku ! Jeszcze raz powtórzę, że będzie mi (nam) brakować Ciebie ! Ale jak Ci się uda to zaglądaj w weekendy, będę czekać! Ja też jadę jutro do Ciechocinka podkurować się troszkę w "spa", ale tylko do niedzieli. Lecz się i wracaj do nas !!!
Bardzo , ale to bardzo wszystkim dziękuję za miłe słowa i życzonka . Wiem już z tajnych źródeł ,że na przepustki wekendowe wypuszczają do domku . Tak więc proszę się mnie spodziewać chyba i w ten najbliższy wekend też .
Oj, bęęęęęęęęęęęęęęęędzie się działo, oj będzie. Coś mi się zdaje, że na kompa czasu Ci zabraknie. Ale co tam, żebyś tylko mogła funkcjonować bez bólu i balastu. Masz wieeeeeeeeeeeeelkiego pychola ode mnie. Janek
Dziękuję wszystkim za milusie słowa i za życzonka zdrowia :)
Melduję posłusznie ,że jestem już w domku tak ........................na stałe Teraz to ja wszystkich pozdrawiam i wszystkim życzę duuuuużo zdrówka - Elek
Mili moi - w związku z ( niestety ) przymusowym odizolowaniu od kompa , a tym samym z brakiem możliwości dalszego nadawania zmuszona jestem z WAMI się pożegnać na jakiś czas .

Jadę rehabilitować mój słupik-kręgo !!
Od jutra mnie już nie ma , ale być może , będę do domku mogła przyjeżdżać na przepustki wekendowe - to się do Was odezwę .
Pozdrawiam wszystkich - Elek
Kuruj się kuruj, niech twój kręgosłup nabierze sił do siedzenia przed komputerem.
Ja od poniedziałku też udaję się na rehabilitację kręgosłupa - ale to tylko jakaś godzina z życiorysu.
ojojoj - Ty też z TEGO kręgosłupowego klubu ?
To i Tobie pomyślnej kuracji życzę .
Ja do tej pory piszę z Wami .... leżąc. :)
Elek.
Tak wypadło, choć może na szczęście boli tylko przy dłuższym staniu czy wysiłku - każde większe pieczenie, robienie przetworów kończy się wieczornym polegiwaniem, a potem przez następny tydzień ograniczeniami w poruszaniu i środkami przeciwbólowymi.
A rehabilitacja - w trakcie jako zabieg doraźny jest fajnie, potem gorzej niż bez zabiegów i dopiero po 2-3 miesiącach zaczynam zauważać poprawę.
Dokładnie tak :( co do joty - niestety :( !!
Z efektami rehabilitacji też masz rację !!
Mamy i w Choszcznie Żarłoków:
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=67300&post=67300&offset=60
"U Jędrusia" ul Piastowska.
Sztuka, jak Cię odnowią w maglownicy to kręgosłup będziesz miała prostszy niż nasi "polytycy."
Wracaj szybko i już zdrowsza.
Janek
Oj wiem doskonale co to znaczy "kręgosłup", dużo zdrowia życzę...
Basienko - dzięki !!
Tobie również duuuuużo zdrowka !!
Dzięki !!
Wracaj szybko do WŻ
Atuniu - dzięki za miłe słowa
.
.
Ja już za Wami
Elek wracaj szybko! A swoją drogą to te bóle kręgosłupa nie majaą czasem związku z siedzeniem tutaj????????? Ja nigdy przedtem nie miałam problemów... To chyba choroba zawodowa....
. Pozdrawiam dorota40
Dorotko - akurat w moim przypadku to nie ma związku napewno .
Na WŻ trafiłam na początku kwietnia i już z problemem , a 21.04 byłam operowana.
A po powrocie do domku piszę z Wami już leżąc . Tak więc sama widzisz ,że to nie TO .
A u Ciebie jak teraz? - przeszły bóle ?
Tak Elek przeszły, w sumie i tak krótko cierpiałam, bo "tylko" 3 tygodnie. Niedawno miałam rwę barkową dla odmiany, ale "tylko" tydzień. U mnie to jednak wszystko zaczęło sie od "przesiadywania przy kompie. Ostrzegam i radzę trochę gimnastykować się przy kompie i często zmieniać pozycje, przeciągać się i trzymać prosto! Pozdrawiam dorota40
Dużo zdrowia życze i szybkiego powrotu ! Tylko załatw z nimi szybką i skuteczną kuraję bo WŻ czeka !Pozdrawiam.
Miłego pobytu, skutecznej kuracji i wszystkiego dobrego.
Piekne dzięki Wam wszystkim za miłe słowa
Zdrowiej dzielnie !!!
Wracaj szybciutko!!!!
Czyli jesteś po operacji? Nie pomogła? Co w ogóle daje taka operacja. Mi podobno jeszcze do niej daleko (jestem na etapie bólu kończyn, i w przypadku przeciążenia dopiero bólu kręgosłupa), ale na poprawę nie ma szansy.
Eleczku ! Jeszcze raz powtórzę, że będzie mi (nam) brakować Ciebie !
Ale jak Ci się uda to zaglądaj w weekendy, będę czekać!
Ja też jadę jutro do Ciechocinka podkurować się troszkę w "spa", ale tylko do niedzieli.
Lecz się i wracaj do nas !!!
Elek, to czekamy na weekendowe występy ;)))) Kuruj się grzecznie ;))))
Elek zagladaj do nas jak najczesciej bedziesz tylko mogla! :)
i kuruj kregoslupik, bo to bardzo wazne! DUZO ZDROWKA! :*
Wracaj zdrowa! Czekamy!!
nie bucz tylko ciesz się, że cię kocie kupy ominą
zal spowiera z kocich oczu, że tym razem Elek w kuwecie grzebać nie będzie
z podziękowaniami od kociego futerka
Bardzo , ale to bardzo wszystkim dziękuję za miłe słowa i życzonka .

Wiem już z tajnych źródeł ,że na przepustki wekendowe wypuszczają do domku .
Tak więc proszę się mnie spodziewać chyba i w ten najbliższy wekend też .
Do miłego ......
Pozdrówka - Elek
Elek szybkiego powrotu do zdrowia
Oj, bęęęęęęęęęęęęęęęędzie się działo, oj będzie.
Coś mi się zdaje, że na kompa czasu Ci zabraknie. Ale co tam, żebyś tylko mogła funkcjonować bez bólu i balastu.
Masz wieeeeeeeeeeeeelkiego pychola ode mnie.
Janek
Janku --- chyba coś Ci się ............dobrze zdaje !!
Nie dość ,że faktycznie mało czasu mam na siedzenie przy kompie ,
to dzisiaj jeszcze awaria i prawie cały dzień bez neta :(
A ........... dzieeeeeeeeeeje się , dzieeeeeeeeeeeeje :)))))))))))
Pozdrawiam wszystkich z pobytu na wekendowej przepustce :))))))))
Elek
Dziękuję wszystkim za milusie słowa i za życzonka zdrowia :)

Melduję posłusznie ,że jestem już w domku tak ........................na stałe
Teraz to ja wszystkich pozdrawiam i wszystkim życzę duuuuużo zdrówka - Elek
Witaj ponownie "w garach"..
Dobrze ,że znów jesteś Babeczko!!!
Sweetya - dzięki za miłe słowa - buźka