wiecie co wam powiem, nie podoba mi się zniknięcie naszego shoffixa, ja tęsknię za naszym zającem poziomką, za , rozmowami z nim , za jego doradami i poradami, za jego poczuciem humoru , a nawet za kolorem jego czcionki. Czy ktoś może mnie oświecić i powiedzieć co sie stało ? dlaczego go tu z nami nie ma?będę wdzięczna za odpowiedź
ineczko- samo życie- niektórzy znikają definitywnie, inni - sa mniej lub więcej aktywni. Sprawdziłem jednak - sho ostatnio zaglądał tu pod koniec lipca - może to tylko wakacje????
wiecie co wam powiem, nie podoba mi się zniknięcie naszego shoffixa, ja tęsknię za naszym zającem poziomką, za , rozmowami z nim , za jego doradami i poradami, za jego poczuciem humoru , a nawet za kolorem jego czcionki.
Czy ktoś może mnie oświecić i powiedzieć co sie stało ? dlaczego go tu z nami nie ma?będę wdzięczna za odpowiedź
Prawdopodobnie niema komputera , zepsuł mu się.
A ja myślę, że znalazł sobie inną "miłość" i pobiegł za dziewczynami, które nas opuściły ....jak to zające....
Bahus
ineczko- samo życie- niektórzy znikają definitywnie, inni - sa mniej lub więcej aktywni. Sprawdziłem jednak - sho ostatnio zaglądał tu pod koniec lipca - może to tylko wakacje????
oby mariniku,oby, bo jakos smutno tak bez niego