Dwa dni po moich urodzinach tj. 6 kwietnia przyszła na świat moja córeczka Magdusia. Była taką maleńką drobinką 2660 gram i 53 cm ... kruszynka ale kochana. Dzisiaj jestem pierwszy dzień w pracy i jest mi smutno bo tak całe dnie spędzałysmy razem. A oto moja już prawie 5-miesięczna kruszynka. Całuski dla wszystkich
Nic się nie martw Agnieszko, ja miałam podobne rozterki w styczniu. Teraz, z perspektywy czasu myslę, że powrót do pracy to jedna z moich lepszych decyzji. Pozdrawiam ciepło Ciebie i Madzię:)
Śliczną masz córeczkę, niech się zdrowo chowa Moja Wikunia przyszła na świat 5 kwietnia, prawie (już!) 2 i pół roku temu. Podobnie jak Ty po urlopie macierzyńskim (po 6 miesiącach) wróciłam do pracy pełna rozterek. To były najpiękniejsze chwile jakie z nią spędziłam. Pracując trudno poświęcać swojemu dziecku tyle czasu, ile by się chciało. Moim zdaniem urlop macierzyński powinien trwać dłużej i bez obaw o zatrudnienie powinnyśmy wracać do pracy.
Oj bedzie mial szczesliwy Tata urwanie glowy za pare(nascie) lat oj bedzie... Zdrowka powodzenia i wszystkiego dobrego zycze Wam a szczegolnie waszemu slicznemu skrzatowi
suuuuper panna!!!!do twarzy jej w tym kapelusiku!!!ha ha haha!! Caluski!! Chialam jeszcze zauwazyc,ze ma bardzo piekne imie!!!Madzie to najwspanialsze dziewczyny!!!!!!!!!
Dwa dni po moich urodzinach tj. 6 kwietnia przyszła na świat moja córeczka Magdusia.
Była taką maleńką drobinką 2660 gram i 53 cm ... kruszynka ale kochana.
Dzisiaj jestem pierwszy dzień w pracy i jest mi smutno bo tak całe dnie spędzałysmy razem.
A oto moja już prawie 5-miesięczna kruszynka. Całuski dla wszystkich
Niech zdrowo rośnie śliczna panienka.
gratuluje pięknego dziecka
śliczna -gratulacje:)
O rany ale śliczniutka!!! Ciekawe do kogo podobna?
Każdy mówi co innego, jedni że cała mamusia a inni że cały tatuś :)
Stawiam na mamusię ha ha ha ha!!!
Bardzo ładną masz córeczkę, życzę jej duzo zdrówka, i żeby się zdrowo chowała.
Nic się nie martw Agnieszko,
ja miałam podobne rozterki w styczniu. Teraz, z perspektywy czasu
myslę, że powrót do pracy to jedna z moich lepszych decyzji.
Pozdrawiam ciepło Ciebie i Madzię:)
Piekna masz córę :)
Gratuluję!Córa prześliczna-i chyba podobna do mamy(o ile dobrze kojarzę ze zdjęć ślubnych;)
Usciski dla całej Rodziny!
śliczniutka dziewczynka:). Pozdrawiam!
Śliczną masz córeczkę, niech się zdrowo chowa Moja Wikunia przyszła na świat 5 kwietnia, prawie (już!) 2 i pół roku temu. Podobnie jak Ty po urlopie macierzyńskim (po 6 miesiącach) wróciłam do pracy pełna rozterek. To były najpiękniejsze chwile jakie z nią spędziłam. Pracując trudno poświęcać swojemu dziecku tyle czasu, ile by się chciało. Moim zdaniem urlop macierzyński powinien trwać dłużej i bez obaw o zatrudnienie powinnyśmy wracać do pracy.
Śliczności dziewczę, gdybym była młodsza... Gratuluję córci:)
Gratuluję! Śliczną masz córeczkę,życzę Wam dużo zdrowia i radości
ata
Niech się zdrowo chowa ta ślicznotka!
Dziewusia jak lalusia ,
cukiereczek -landryneczek,
niech Jej zdrowie dopisuje ,
a Mamusia sukcesy opisuje !!
Gratuluję pięknej córci i życzę Wam duuuuuuuuużo zdrówka !!
Gratulacje i uściski dla rodziców i śliczniutkiej Magdusi. Niech Wam rosnie zdrowa i zawsze uśmiechnięta .
Pozdrawiam Mlena
Ja też serdecznie Ci gratuluję. Śliczna dziewczynka. Życzę Ci abyś odnalazła się emocjonalnie w pracy. Dasz radę. Najgorsze są zawsze początki.
Dziękuję wszystkim zam iłe powitanie i za wszystkie zyczenia
Oj bedzie mial szczesliwy Tata urwanie glowy za pare(nascie) lat oj bedzie... Zdrowka powodzenia i wszystkiego dobrego zycze Wam a szczegolnie waszemu slicznemu skrzatowi
Sama słodycz i śliczniutka ! Gratuluję !
przesłodka ta Twojja córeczka
Śliczne maleństwo!!!! Powodzenia i zdrówka
Śliczna dziewusia. A minkę ma taką: Ja Wam jeszcze pokaże! Zawojuje świat, z pewnością.
Madzia ma już prawie pól roczku (06.10.06) i dwa ząbki.
suuuuper panna!!!!do twarzy jej w tym kapelusiku!!!ha ha haha!! Caluski!! Chialam jeszcze zauwazyc,ze ma bardzo piekne imie!!!Madzie to najwspanialsze dziewczyny!!!!!!!!!
hmm.. ale zdjecia ni ma :(( ale na pewno sliczna Madzia :)) hihi