Moi drodzy, miesiac temu powiększył się nam dobytek :-)) w zwiazku z tym mamy do sprzedania kilka slicznych piesków. Moze komus sie spodobaja i kupi chocby jednego.... (zanim nam wszystko zjedzą.....)
WITAM JESTEM POSIADACZKA TAKIEGO 5 LETNIEGO ZARŁOKA!!! JEST TO NAJBARDZIEJ TOWARZYSKI PIES JAKIEGO WIDZIALAM, MUSI BYC CALY CZAS W CENTRUM ZAINTERESOWANIA, BARDZO NIELUBI SAMOTNOSCI, UWIELBIA DZIECI I ZABAWE ALE TAKZE POTRAFI BYC BARDZO ZLOSLIWY GDY SIE GO LEKCEWAZY!!!! FAKT MA OGROMNY APETYT POTRAFI JESC BEZ KONCA!! CALA MOJA RODZINA UWIELBIA TA BESTYJKE I NIE WYOBRAZA SOBIE DOMU BEZ MOJEGO MAXA!!! MOJ DALMATYNCZYK NIE JEST STANDARDOWO BIALO-CZARNY LECZ BIALO-BRAZOWY(RASA CZYSTA) POZDRAWIAM
Zgadzam sie! Tez mam dalmatynczyka i to jest NAJWSPANIALSZA rasa na swiecie! Jesli sie ktos zastanawia nad kupnem pieska, to naprawde szczerze polecam dalnatynczyki! Cudowne, towarzyskie psy! :)
Ulciaaa podaj jeszcze gdzie mieszkasz itd, to sie porobi "ogloszenia" w danych okolicach. Mamy tu przeciez ludzi z calej Polski! :) a chodzi nam przede wszystkim przeciez o to, zeby pieski trafily w dobre rece! :) buziaki
Ale rewelacyjne ja już mam kotka i pieska więc nie bardzo ale naprawdę super pieseczki tylko pozazdrościć że możesz je sobie do woli głaskać POZDRAWIAM
Mieszkamy w małopolsce,okolice Krakowa (w stronę Niepołomic) .Pies i suka należą do nas więc mozna zobaczyć parę osobiście,więcej szczegułów podam na maila.
Jaka cena tych piesków? Nam własnie zginął i mielismy straszna rozpacz ,szukamy teraz jakiegoś nowego pieska .CZy dalmatyńczyki w domku moga byc ?Pozdrawiam Kasia
Ale piękności te szczeniaczki, gdybym mieszkała bliżej to pewnie zaraz jeden byłby mój, po stracie mojego bullmastiffa wypełniłby pustkę w domu dankarz
Moi drodzy, miesiac temu powiększył się nam dobytek :-)) w zwiazku z tym mamy do sprzedania kilka slicznych piesków. Moze komus sie spodobaja i kupi chocby jednego.... (zanim nam wszystko zjedzą.....)
Prześliczne. Szkoda, że mam uczulenie na sierść psa. Mąż ma na psa albo kota.
Podaj jeszcze gdzie mieszkasz
WITAM JESTEM POSIADACZKA TAKIEGO 5 LETNIEGO ZARŁOKA!!! JEST TO NAJBARDZIEJ TOWARZYSKI PIES JAKIEGO WIDZIALAM, MUSI BYC CALY CZAS W CENTRUM ZAINTERESOWANIA, BARDZO NIELUBI SAMOTNOSCI, UWIELBIA DZIECI I ZABAWE ALE TAKZE POTRAFI BYC BARDZO ZLOSLIWY GDY SIE GO LEKCEWAZY!!!! FAKT MA OGROMNY APETYT POTRAFI JESC BEZ KONCA!! CALA MOJA RODZINA UWIELBIA TA BESTYJKE I NIE WYOBRAZA SOBIE DOMU BEZ MOJEGO MAXA!!!
MOJ DALMATYNCZYK NIE JEST STANDARDOWO BIALO-CZARNY LECZ BIALO-BRAZOWY(RASA CZYSTA)
POZDRAWIAM
Zgadzam sie! Tez mam dalmatynczyka i to jest NAJWSPANIALSZA rasa na swiecie!
Jesli sie ktos zastanawia nad kupnem pieska, to naprawde szczerze polecam dalnatynczyki! Cudowne, towarzyskie psy! :)
Ulciaaa podaj jeszcze gdzie mieszkasz itd, to sie porobi "ogloszenia" w danych okolicach. Mamy tu przeciez ludzi z calej Polski! :)
a chodzi nam przede wszystkim przeciez o to, zeby pieski trafily w dobre rece! :)
buziaki
Ale rewelacyjne ja już mam kotka i pieska więc nie bardzo ale naprawdę super pieseczki tylko pozazdrościć że możesz je sobie do woli głaskać POZDRAWIAM
Mieszkamy w małopolsce,okolice Krakowa (w stronę Niepołomic) .Pies i suka należą do nas więc mozna zobaczyć parę osobiście,więcej szczegułów podam na maila.
a jaka dokladnie to jest miejscowosc bo ja mieszkam 5km od niepolomic
naprawdę??? jaki ten świat mały, jeszcze się okaże że sie znamy Wola Zabierzowska
jakie kochane:)) Gdybym nie miała już w domu dwóch psów(dużych) i trzech kotó to napewno bym się zastanowiła bo dalmatyńczyka bym chciała.
Jaka cena tych piesków? Nam własnie zginął i mielismy straszna rozpacz ,szukamy teraz jakiegoś nowego pieska .CZy dalmatyńczyki w domku moga byc ?Pozdrawiam Kasia
Pieski są po 200 zł i jak najbardziej moga byc w domu.
Ale piękności te szczeniaczki, gdybym mieszkała bliżej to pewnie zaraz jeden byłby mój, po stracie mojego bullmastiffa wypełniłby pustkę w domu dankarz
i do góry...