oj kropciu bardzo ci współczuję,nie posiadam wiedzy na ten temat,podrap psa z a uszkiem ode mnie,trzymam kciuki za to,by się polepszylo zdrówko twojego czworonoga
Ja też mam zmartwienie ze swoim pieskiem, musi być poddany operacji.Jego jąderka utkwiły w pachwinach.Tyle razy był u weterynarza ,a dopiero teraz to stwierdzili.Wcześniej było podejrzenie,że to są powiększone więzły chłonne i był na to leczony. Mój psiak jes smutny i nie ma apetytu.W tym miesiącu musi być operowany,żeby nie powstał nowotwór,.Zyczę twojemu psiakowi,aby szybko wrócił do zdrowia ,trzymamy łapki -pozdrawiam - ata
Pomóżcie!!! Czy ktos mial pieska z chorymi węzłami chłonnymi?? Błagam o pomoc!!!!!!!
oj kropciu bardzo ci współczuję,nie posiadam wiedzy na ten temat,podrap psa z a uszkiem ode mnie,trzymam kciuki za to,by się polepszylo zdrówko twojego czworonoga
Dziękuję! Czekamy do piątku na wyniki biopsji, cały czas gorąco wierzę, że to nie będzie najgorsze!
Ja też mam zmartwienie ze swoim pieskiem, musi być poddany operacji.Jego jąderka utkwiły w pachwinach.Tyle razy był u weterynarza ,a dopiero teraz to stwierdzili.Wcześniej było podejrzenie,że to są powiększone więzły chłonne i był na to leczony. Mój psiak jes smutny i nie ma apetytu.W tym miesiącu musi być operowany,żeby nie powstał nowotwór,.Zyczę twojemu psiakowi,aby szybko wrócił do zdrowia ,trzymamy łapki
-pozdrawiam - ata