Ale liczna .Wasze życzenia sprawiły mi wielka niespodziankę.Kochani bardzo Wam wszystkim dziękuję i gorąco pozdrawiam. Zapraszam wszystkich na wirtualną i
Każdego roku o tej samej porze, każdy Ci życzy co tylko może. Ja korzystając z tej sposobności, życzę Ci szczęścia, zdrowia, radości. To o czym marzysz by się spełniło, a to co kochasz by Twoje było
Jeszcze i ja śpieszę złożyć życzenia - choć spóźnione (nie z mojej winy ) ale szczere . Życzę Wam wszystkiego co najlepsze a przede wszystkim zdrowia i pogody ducha .
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin.
Przyjmijcie najserdeczniejsze zyczenia
Wszystkiego najlepszego....
Wszystkiego Najlepszego dla dzisiejszych salenizantek
wszystkiegodobrego,pomyślnoci od inki 21
siup za wasze zdrówko
wszystkiego naj , naj : zdrówka i spełnienia marzeń
Duzo zdrówka i samych dobrych i pięknych dni
Wszystkiego co najlepsze
Wszystkiego najlepszego!
zyczy ilona
Dziewczyny , wszystkiego najlepszego :)))))
Wszystkiego najlepszego
życzy Mlena
Ale liczna
.Wasze życzenia sprawiły mi wielka niespodziankę.Kochani bardzo Wam wszystkim dziękuję i gorąco pozdrawiam.
i 
Zapraszam wszystkich na wirtualną
Bea39
Wszystkiego najlepszego,dużo zdrowka i radości - zyczy ata
Wszystkiego njlepszego
Najlepsze zyczenia od Glumandy!
Wszystkiego naj naj
Dziekuje nelciu1958,Glumando,maniuś za życzenia i wszystkich pozdrawiam
Każdego roku o tej samej porze, każdy Ci życzy co tylko może. Ja korzystając z tej sposobności, życzę Ci szczęścia, zdrowia, radości. To o czym marzysz by się spełniło, a to co kochasz by Twoje było
Dziekuję izys za piękne życzenia.Pozdrawiam- ata
spóźnione ale szczere życzona urodzinowe ślę ja
Jeszcze i ja śpieszę złożyć życzenia - choć spóźnione (nie z mojej winy ) ale szczere .
Życzę Wam wszystkiego co najlepsze a przede wszystkim zdrowia i pogody ducha .
Wszystkiego najlepszego!
Dziękuję za życzenia.W natłoku pracy nie miałam czasu zagladsać na WZ. Jeszcze raz dziekuję