Słuchajcie zgłosiłam plac zabaw do remontu na www.danonki.pl to jest plac zabaw w Worońcu. Proszę wejdzcie na tą stronę i zagłosujcie na Woroniec. Plac ten wygląda masakrycznie, uszkodzone huśtawki, zerdzywiała ślizgawka brak oparć i siedzeń. Strach wpuścić dziecko. Od dawna maluchy czekają na pomoc. Przyłączcie się, nic was to nie kosztuje a możecie pomóc. www.danonki.pl Woroniec
wielkie dzięki smakosia, głosów musi być najmniej 50 tak wymaga regulamin. Te same osoby moga glosowac raz na dobe, ja jestem dobrej myśli. Teraz zaczynam kolejny rok studiów więc zwróce sie o pomoc do znajomych. Jak dasz radę do zagłosuj jeszcze dzięki pozdrawiam
Bahus nie wiem jak ci sie odpłace, z całego serca dziękuje już widzę jak się dzieciaki cieszą. Jak bedziesz miał czas to zagłosuj jeszcze mozna glosowac raz na dobe. Gdy raz juz zagłosowales to przy kolejnym razie wpisaniu adresu mail automatycznie doda twoj glos. Nie trzeba wchodzic na skrzynke i klikac w link. wystarczy wpisac adres mail. dziekuje
Bahus nie wiem jak ci sie odpłace, z całego serca dziękuje już widzę jak się dzieciaki cieszą. Jak bedziesz miał czas to zagłosuj jeszcze mozna glosowac raz na dobe. Gdy raz juz zagłosowales to przy kolejnym razie wpisaniu adresu mail automatycznie doda twoj glos. Nie trzeba wchodzic na skrzynke i klikac w link. wystarczy wpisac adres mail. dziekuje
Jak tylko siadam do kompa to staram się oddać głos i już miałam watpliwości czy one są ważne, bo automatycznie dodawało głosy - nie jak za pierwszym razem. Bardzo rzadko odwiedzam teraz WŻ, ale dzisiaj czytając odpowiedzi upewniłam się , że jest wszystko w porządku. Życzę wygranej!!!!!!
Czesc, bardzo mnie cieszy ze mi pomagasz, co jakis czas przegladam jak maja sie glosy u innych, no i niektórzy maja sporo. Ale wierzę że wygramy. W takiej miejscowości jak ja do 25000 tys. mieszkancow zostanie odnowionych 3 place. Konkurs trwa do konca grudnia więc mamy czas. Jestem dobrej nadziei. uda sie!
hej smakosia, z moich obserwacji wynika że potrzebujemy pomocy, myślałam że więcej ludzi się przyłączy. Ale to nic od poniedziałku przyłączy się moja siostra z ekipą. Musimy wygrać. Dziękuje Smakosia bądz z nami. konkurs trwa do grudnia.WYGRAMY
Oczywiście zagłosowałam, ale Urszulko miła nawet nie myśl o tym aby dziekować, jak to czynisz za każdym razem, bo nie ma takiej potrzeby. Jakbyśmy zapominali to tylko zwyczajnie przypomnij się. Tutaj jest dużo życzliwych ludzi i z pewnością jeszcze się przyłączą. Pozdrawiam i ciągle trzymam kciuki za powodzenie "akcji" :-)
Dziś klikam ostatni raz, bo wyjeżdżam na mały urlop i wracam 27-go, ale z pewnością zamelduję się w tym wątku po powrocie. Powodzenia Urszulko. Pozdrawiam :-)
Ja cały czas pamiętam i jak tylko mam dostęp do komputera to głosuje! właśnie poszedł następny, przypominaj się Urszulińska co jakiś czas to więcej ludzi będzie głosować. Powodzenia, mam nadzieje że Twój plac zabaw zostanie wyremontowany i dzieci będą się miały gdzie bawić.Powodzenia
Użytkownik urszulińska napisał w wiadomości: > witam smakosia, jak tam odpoczełaś? jak twoja reakcja na danonkach? mamy > trochę głosów nie :)
Oj, odpoczęłam jak... nie wiem co :-) Co nie oznacza, że chce mi się pracować :-D, ale z głosowaniem ociągać się nie będę. Trzeba przyznać, że głosów się nazbierało sporo, ale nie umiałam ocenić jak wypadamy w stosunku do innych miejscowości. Jest na tej stronie jakieś miejsce, gdzie zrobiono podsumowanie? Pozdrawiam Cię. Miłego dnia.
smakosia juestes super, ja zrobilam sobie mala przerwe bo mam bardzo duży kłopot a mianowicie rozchodzę sie z chłopakiem po 5 wspólnych latach..ale dobrze że na innych można liczyć dzięki
Szkoda, że klikając w odpowiednie miejsce nie mogę w ten sposób przelać Ci pozytywnej energii, ale trzymaj się. W takich momentach myślę tylko o tym, że "nie ma tego złeg, co by na dobre nie wyszło. To smutne, ale lepiej teraz, po 5 latach, niz za jakies 10 wiosen. Wszystko przed Tobą. Trzymam kciuki.Jakbys potrzbowała pogadać, to wiesz gdzie mnie szukać :-)
Ps. Do kiedy głosujemy?
Słuchajcie zgłosiłam plac zabaw do remontu na www.danonki.pl to jest plac zabaw w Worońcu. Proszę wejdzcie na tą stronę i zagłosujcie na Woroniec. Plac ten wygląda masakrycznie, uszkodzone huśtawki, zerdzywiała ślizgawka brak oparć i siedzeń. Strach wpuścić dziecko. Od dawna maluchy czekają na pomoc. Przyłączcie się, nic was to nie kosztuje a możecie pomóc. www.danonki.pl Woroniec
zagłosowałam
ja też
Również oddałam swój głos.
dzięki, można głosować 1 dziennie
dzięki serdeczne
Wielkie dzięki, bardzo mi na tym zależy możesz też o to poprosić swoich znajomych. Można głosować 1 na dzień. pozdrawiam
dzięki można głosować 1 dziennie jak możesz to zagłosuj jeszcze w wolnej chwili dzięki
Też oddałam swój głos.
dzięki zagłosuj jeszcze w wolnym czasie można 1 dziennie :)
ja też zaraz zagłosuję
Ja również oddałam głos;)
dzięki, można głosować raz na dobę zachęcam, może możesz wkręcić też znajomych, wielkie dzięki
Zagłosowałam. Powinno już być 17 głosów, ale to jakoś mało prawda?
wielkie dzięki smakosia, głosów musi być najmniej 50 tak wymaga regulamin. Te same osoby moga glosowac raz na dobe, ja jestem dobrej myśli. Teraz zaczynam kolejny rok studiów więc zwróce sie o pomoc do znajomych. Jak dasz radę do zagłosuj jeszcze dzięki pozdrawiam
Nie ma sprawy. Jutro się zamelduję
No i się zameldowałam - czyli kolejny głos poszedł w "świat" ( chyba 34-ty ) :-)
Smakosia liczę na Ciebie, jesteśmy w tyle. szczerze z całego serca mojego i dzieciaków dziekuje
I ja oddałam głos.
bardzo sie ciesze
Poszło
super, jak coś to możesz na mnie liczyć
zagłosowałem, czekam na linka
Bahus
Ponieważ mam 3 skrzynki mailowe oddałem 3 głosy, jednak linkie w które trzeba kliknąć nie nadchodzą
Bahus
zagłosowałam 41
wielkie dzięki wszyscy jesteście super!
Zagłosowałam :-)
super dzięki
Jak tylko siadam do kompa to staram się oddać głos i już miałam watpliwości czy one są ważne, bo automatycznie dodawało głosy - nie jak za pierwszym razem. Bardzo rzadko odwiedzam teraz WŻ, ale dzisiaj czytając odpowiedzi upewniłam się , że jest wszystko w porządku. Życzę wygranej!!!!!!
dzięki, musi się udać
kolejny dzień, kolejne trzy głosy oddane:))
głosuję trzema swoimi i trzema męża:)
Wpadłam do pracy i zaraz biegiem do komputera by zagłosować :-) Mamy 85 głosów. Jak to się ma do reszty? Jest szansa na wygraną?
Czesc, bardzo mnie cieszy ze mi pomagasz, co jakis czas przegladam jak maja sie glosy u innych, no i niektórzy maja sporo. Ale wierzę że wygramy. W takiej miejscowości jak ja do 25000 tys. mieszkancow zostanie odnowionych 3 place. Konkurs trwa do konca grudnia więc mamy czas. Jestem dobrej nadziei. uda sie!
Jesteś wspaniała ja też głosuje za kilka osób Dziekuje wszyscy jesteście wielcy
Oby tak dalej, dziękuje
Jeszcze raz zagłosowałam, a przez jaki czas można głosować?
serdeczne dzięki, można tak głosować do grudnia. Wierzę że sie uda buziaki
czyli głosujemy codziennie
tak, ja zapisałam na pulpicie godzinę o której mogę
No i poszło! :-)
hej smakosia, z moich obserwacji wynika że potrzebujemy pomocy, myślałam że więcej ludzi się przyłączy. Ale to nic od poniedziałku przyłączy się moja siostra z ekipą. Musimy wygrać. Dziękuje Smakosia bądz z nami. konkurs trwa do grudnia.WYGRAMY
Następne sześć głosów poszło powodzenia
A teraz kolejny :-)
Smakosia dziękuje
Gena nie rozstawaj się z nami dzięki stoktotne!
i następny!
SUPER
Ja rowniez zaglosowalam
Fajnie, Kamilka można gosowwać raz na dzień, przyłącz się do wiernych wysyłaczy. Pozdrawiam
no i poszło 10
Oczywiście zagłosowałam, ale Urszulko miła nawet nie myśl o tym aby dziekować, jak to czynisz za każdym razem, bo nie ma takiej potrzeby. Jakbyśmy zapominali to tylko zwyczajnie przypomnij się. Tutaj jest dużo życzliwych ludzi i z pewnością jeszcze się przyłączą. Pozdrawiam i ciągle trzymam kciuki za powodzenie "akcji" :-)
Dziś klikam ostatni raz, bo wyjeżdżam na mały urlop i wracam 27-go, ale z pewnością zamelduję się w tym wątku po powrocie. Powodzenia Urszulko. Pozdrawiam :-)
A ja pozwolę sobie zameldować, że codziennie trzy głosiki skromnie oddaję. Ale też nie będę codziennie o tym pisać bo wątek zapcham:)))POzdrawiam
SMAKOSIA BEDZIEMY WSZYSCY CZEKAĆ NA TWOJE GŁOSY, UDANEGO URLOPU
Zaglosowałam:) Pozdrowienia!
Witam wszystkich po przerwie. ja też zagłosowałam. Pozdrowienia
180 oddany glos to moj :) pozdrawiam wszystkich
a prosze bardzo, głosik oddany ;) pozdrawiam
I poszlo 11 głosów przekroczyłam 200
DZIĘKUJE WSZYSTKIM, PROSZĘ NIE ODŁAŃCZAJCIE SIĘ W WAS MOJA NADZIEJA DZIĘKUJE!
GENA JESTEŚ SUPER, OBY TAK DALEJ
Zagłosowałam
Nie pisz proszę dużymi literami, w internecie oznaczają one krzyk (no chyba że na nas krzyczysz
)
Bahus
dobrze bahus, mówisz masz, pozdrawiam :)
Przepraszam za opuźnienie ale nie mam codziennie dostępu do kompa dziś poszło 5
Gena nie przepraszaj, dziekuje ci ze wogole pamietasz o glosowaniu.Milego weekendu.
i poszło 6
dzięki
Ja cały czas pamiętam i jak tylko mam dostęp do komputera to głosuje! właśnie poszedł następny, przypominaj się Urszulińska co jakiś czas to więcej ludzi będzie głosować. Powodzenia, mam nadzieje że Twój plac zabaw zostanie wyremontowany i dzieci będą się miały gdzie bawić.Powodzenia
popieram oddałam swój głos życzę zwycięstwa
Dziś też poszło parę głosów
Melduję się po małej przerwie i już nadrabiam zaległości w głosowaniu :-) Pozdrawiam.
witam smakosia, jak tam odpoczełaś? jak twoja reakcja na danonkach? mamy trochę głosów nie :) pozdrawiam i zapraszam do pomocy miłego popołudnia
Użytkownik urszulińska napisał w wiadomości:
> witam smakosia, jak tam odpoczełaś? jak twoja reakcja na danonkach? mamy
> trochę głosów nie :)
Oj, odpoczęłam jak... nie wiem co :-) Co nie oznacza, że chce mi się pracować :-D, ale z głosowaniem ociągać się nie będę. Trzeba przyznać, że głosów się nazbierało sporo, ale nie umiałam ocenić jak wypadamy w stosunku do innych miejscowości. Jest na tej stronie jakieś miejsce, gdzie zrobiono podsumowanie? Pozdrawiam Cię. Miłego dnia.
Do góry wątku!
I do góry! :-)
Głosy oddane
Wiecie ze mamy szanse i tak dalej dziekuje i pozdrawiam
Skoro są szanse, to do góry! :-)
Do góry!
I jeszcze raz do góry!
Tez poszło
I jeszcze jeden, i jeszcze raz!!! :-)
Też się dołączyłam.
No i mamy kolejny głos :-)
Jeszcze raz!
I jeszcze jeden!!!
I tu też zagłosowałam
Tu też głoy oddane.
Do góry!
Nowy tydzień i nowe głosy.
zagłosowałam
Do góry! :-)
Dziś też do góry! :-)
Pamiętacie? :-)
hej na danonkach w koncu sa zdjecia, moze i inni się przyłączą pozdrawiam i serdecznie dziekuje za oddane głosy
Nowy dzień - nowe głosy :-)
Do góry!
jesteś super smakosia dzięki
No co Ty! Przecież to dla dzieci. Niech one dziękują jak już pojawi się plac zabaw :-D
Niech wraca do góry!
...i jeszcze raz! Bo dzieci czekają...
zrobione
i poszło
Do góry! :-)
A tu kto się przyłączy? :-)
Ja się przyłączę! Ładnie! Zadaję pytanie i sama sobie na nie odpowiadam :-D
OK! Zrobione znowu.
Do góry!
Dzis też. ...i znów do góry!
smakosia juestes super, ja zrobilam sobie mala przerwe bo mam bardzo duży kłopot a mianowicie rozchodzę sie z chłopakiem po 5 wspólnych latach..ale dobrze że na innych można liczyć dzięki
Szkoda, że klikając w odpowiednie miejsce nie mogę w ten sposób przelać Ci pozytywnej energii, ale trzymaj się. W takich momentach myślę tylko o tym, że "nie ma tego złeg, co by na dobre nie wyszło. To smutne, ale lepiej teraz, po 5 latach, niz za jakies 10 wiosen. Wszystko przed Tobą. Trzymam kciuki.Jakbys potrzbowała pogadać, to wiesz gdzie mnie szukać :-) Ps. Do kiedy głosujemy?