Messua27 Daję Ci dzisiaj swoje życzenia, niech Ci się życie na lepsze zmienia, wielu przyjaciół, mnóstwo miłości. ludzkiej przyjaźni i życzliwości. - 100 lat życzy - ata
Kochani seredecznie Wam dziękuję, nawet nie wiecie jak wiele przyjemności mi sprawiliście zwłaszcza , że jesteście pierwszymi którzy złożyli mi życzenia i pamiętali o mnie. Ostatnio mam ciężki okres, w ciągu kilku osmiu dni zalicvzyłam chrzciny, wesele i pogrzeb i to wszystko w bliskiej rodzinie , do tego zmokłam na pogrzebie zmarzłam i teraz od dwóch dni leżę z grypą, dlatego te życzenia podniosły mnie na duchu i chyba kawkę sobie zrobię . Was też zapraszam na kawkę i ciacho. Pozdrawiam Messua P.s. ZOstatnio rzadko tu wpadam z braku czasu ale jesteście dla mnie blizsi niz rodzina i przyjaciele bo wy poprostu zawsze tu jesteście.
W dniu urodzin, oprócz życzeń jakie zwykle składają ludzie: zdrowia, szczęścia , pomyślności, życzę Ci, abyś miała jak najwięcej dni w życiu, w których powiesz: jestem szczęśliwa!
W dniu Twych urodzin, W dniu pełnym radości, Życzę, aby uśmiech Na Twej twarzy gościł! Niech się spełni rychło Każde Twe marzenie, A smutek, cierpienie Idą w zapomnienie
Hej Messue27! wzsystkiego najöepszego z okazji urodzin!! spelnienia wszystkich marzen, zyczy Glumanda P.S. Masz urodziny razem z moim synem!!! ale fajnie!
Messua27

Daję Ci dzisiaj swoje życzenia,
niech Ci się życie na lepsze zmienia,
wielu przyjaciół, mnóstwo miłości.
ludzkiej przyjaźni i życzliwości. - 100 lat życzy - ata
Wszystkiego najlepszego!
zyczy ilona
Wszystkiego najlepszego
Wszystkiego naj,najlepszego
Kochani seredecznie Wam dziękuję, nawet nie wiecie jak wiele przyjemności mi sprawiliście zwłaszcza , że jesteście pierwszymi którzy złożyli mi życzenia i pamiętali o mnie. Ostatnio mam ciężki okres, w ciągu kilku osmiu dni zalicvzyłam chrzciny, wesele i pogrzeb i to wszystko w bliskiej rodzinie , do tego zmokłam na pogrzebie zmarzłam i teraz od dwóch dni leżę z grypą, dlatego te życzenia podniosły mnie na duchu i chyba kawkę sobie zrobię . Was też zapraszam na kawkę i ciacho. Pozdrawiam
Messua
P.s. ZOstatnio rzadko tu wpadam z braku czasu ale jesteście dla mnie blizsi niz rodzina i przyjaciele bo wy poprostu zawsze tu jesteście.
Wszystkiego najlepszego i duuuużo zdrówka!!!
Messua27-wszystkiego najlepszego
Samych radosnych dni i zawsze uśmiechu na twarzy
W dniu urodzin,
oprócz życzeń jakie zwykle składają ludzie:
zdrowia, szczęścia , pomyślności,
życzę Ci, abyś miała jak najwięcej
dni w życiu, w których powiesz:
jestem szczęśliwa!
Wszystkiego najlepszego!
serdeczne życzenia urodzinowe
Spełnienia marzeń
Najlepsze życzonka, dużo zdrówka i słonka,
humoru dobrego, życia kolorowego i
wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń!
wszystkiego czego zapragniesz niech ci się spełni
Wszystkiego najlepszego...
Wszystkiego najlepszego , zdrówka , szczęścia..............i dużo uśmiechu:)
W dniu Twych urodzin,
W dniu pełnym radości,
Życzę, aby uśmiech
Na Twej twarzy gościł!
Niech się spełni rychło
Każde Twe marzenie,
A smutek, cierpienie
Idą w zapomnienie
Hej Messue27! wzsystkiego najöepszego z okazji urodzin!! spelnienia wszystkich marzen, zyczy Glumanda P.S. Masz urodziny razem z moim synem!!! ale fajnie!
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo miłości i radości.
SERDECZNIE DZIęKUJę WSZYSTKIM ZA żYCZENIA, GORąCO WAS POZDRAWIAM!!!!!
100 lat 100 lat 100 lat

Daję Ci dzisiaj swoje życzenia,
niech sie Twe życie na lepsze zmienia,
wielu przyjaciół, mnóstwo miłości.
ludzkiej przyjaźni i życzliwości
dołączam się do tych wspaniałych zyczeń- wszystkiego najlepszego!!!
i aj rownież ci życzę wszystkiego najlepsszego -
wszystkiego naj z małym poślizgiem czasowym
Choć spóżnione , ale szczere życzenia wszystkiego co najlepsze ,
samych pogodnych dni no i duuuuuuuuuużo zdróweczka życzy Elek .