Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Może ktoś posiada instrukcję maszyki do lodow

• Autor: perdii Data: 2006-09-14 10:29:52

Witam! Mam ogromną prośbę może ktoś posiada instrukcję obslugi maszynki do lodów ELTA AL100. Bylabym wdzieczna za poinformowanie mnie , czy pojemnik cały wklada się do zamrażalnika czy tez jakoś się go demontuje? Dzieki za pomoc!! brzanka6@wp.pl

• Autor: Glumanda Data: 2006-09-14 14:15:37

Nie mam takiej maszyny ani instrukcji, poogladalam ja sobie na zdjeciu w internecie. Jesli motor ma w pokrywie, a spod czyli pojemnik do robienia lodow jest w calosci i nie mozna stwierdzic czy daje sie go rozlozyc na czesci- wlozylabym go caly do zamrazarki. Chyba , ze ktos inny bedzie mogl Ci lepiej pomoc. Mam nadzieje, ze wkrotce wyjasnia sie twoje niepewnosci. Pozdrawiam. czy to taka ???

• Autor: renarb Data: 2006-09-14 17:44:15

mam ta maszynke. Do zamrazalnika wkladasz tylko mise-bez pokrywy jezeli chcesz schlodzic.... potem przygotowujesz mase na lody, chyba tez trzeba schlodzic (nie pamietam) i potem przekladasz do misy.( W zasadzie po umyciu ta misa moze stac caly czas w zamrazalniku i czekac na dogodna chwile, kiedy ci sie zechce zrobic lody- bedzie dobrze schlodzona.) potem zdejmuje sie pokrywe i mase przekl;ada do pojemnikow, kubkow itd...

• Autor: perdii Data: 2006-09-15 08:13:45

Dzięki za odpowiedź. Jest to taka wlaśnie maszyna. I chodziło mi czy cały pojemnik ( bez przykrywki) umieszcza się w zamrażalniku. terazjuż wiem.Dzięki bardzo.

Przejdź do pełnej wersji serwisu