Moi Drodzy,koleżanka zpracy odchodzi na emeryturę.Razem z dziewczynami zbiura wręczamy jej oryginalny " Dyplom' z naszymi zdjęciami i.............no właśnie.Chodzi mi o jakąś niebanalną dedykację.PROSZĘ POMÓŻCIE
"Są w życiu chwile, które na zawsze w pamięci zostają i choć czas przemija, one nie mijają. I są osoby, które raz poznane bywają w życiu niezapomniane".
A może skorzystasz z mojego wiersza (wielokroć powielany jak ktoś odchodził na emeryturkę). Napisałam go jak koleżanka odchodziła . Wspomnienie
Niech na Twej twarzy uśmiech zawsze gości a dni będą wypełnione chwilami radości i ta kartka jak wspomnienie łzom przyniesie ukojenie bo wspomnienia są jak słońce złote i bardzo gorące a Ty siedząc na ławeczce raz zadumasz się troszeczkę raz w uśmiechu twarz zabłyśnie i nim z drzewa spadną liście będziesz w ręku trzymać kiście pięknych wspomnień – oczywiście i nie przejmuj się – nie warto lecz miej duszę tak otwartą żeby cała dobroć świata przez następne piękne lata wypełniała dni bez końca bo ta przyjaźń jest gorąca i choć czasem łezka spadnie Wspomnień nikt Ci nie ukradnie
Moi Drodzy,koleżanka zpracy odchodzi na emeryturę.Razem z dziewczynami zbiura wręczamy jej oryginalny " Dyplom' z naszymi zdjęciami i.............no właśnie.Chodzi mi o jakąś niebanalną dedykację.PROSZĘ POMÓŻCIE
Wpisz w googlach hasło "dedykacje" i znajdziesz pełno sstron z dedykacjami i życzeniami.Powodzenia.
Kropciu, nic z tego - jest wszystko ale nic na temat emerytów
Spróbuj jeszcze wejść na ta stronę www.ewa.bicom.pl - może tutaj coś znajdziesz.
"Są w życiu chwile, które na zawsze w pamięci zostają i choć czas przemija, one nie mijają. I są osoby, które raz poznane bywają w życiu niezapomniane".
A może skorzystasz z mojego wiersza (wielokroć powielany jak ktoś odchodził na emeryturkę). Napisałam go jak koleżanka odchodziła .
Wspomnienie
Niech na Twej twarzy
uśmiech zawsze gości
a dni będą wypełnione
chwilami radości
i ta kartka jak wspomnienie
łzom przyniesie ukojenie
bo wspomnienia są jak słońce
złote i bardzo gorące
a Ty siedząc na ławeczce
raz zadumasz się troszeczkę
raz w uśmiechu twarz zabłyśnie