Mam tego sosu okolo 2,5 kg(zostal mi po wczorajszej imprezie), sos ten stosuje się do flammkuchen na slodko( niestety nie wiem jak to przetlumaczyć na polski) ,sos jest konsystencji dość gęstej,czy może ktoś z was ma jakiś pomysl co mogę z nim zrobić?!!!!
masz rację z calą pewnością tego wszystkiego nie da się zjeść tylko z ryżem. Wlaściwie mam pewien pomysl, zrobić kruche ciasto i na to wylać ten sos i upiec, ale co z tego powstanie, może sernik!!!!!
Mam tego sosu okolo 2,5 kg(zostal mi po wczorajszej imprezie), sos ten stosuje się do flammkuchen na slodko( niestety nie wiem jak to przetlumaczyć na polski) ,sos jest konsystencji dość gęstej,czy może ktoś z was ma jakiś pomysl co mogę z nim zrobić?!!!!
Może do polania ryżu zapiekanego z jabłkami?...
Choć z pewnością 2,5 kg nie zostanie do tego zużyte...
masz rację z calą pewnością tego wszystkiego nie da się zjeść tylko z ryżem.
!!!!!
Wlaściwie mam pewien pomysl, zrobić kruche ciasto i na to wylać ten sos i upiec, ale co z tego powstanie, może sernik
A moze sprobować taki deser na zimno. Rozpuscic galaretkę i zmieszać z tym sosem... Jak zastygnie może być pycha...
to też jest niezly pomysy, ale jak sądzisz cz można gęstą śmietanę potraktować jak ser? Stokrotne dzięki za twoje propozycje.
hmmm tego nie wiem... nigdy nie probowalam
ja raczej potraktowalabym ten sos jako dodatek, albo jeden ze skladnikow