Kochani żarłowicze, zawracam sie z ogromna prosbą , wiem ,ze juz glosujecie na jedno z miast w ramach akcji organizowanej przez firme Danon, ale prosze o glosy takze na moje miasto- CHOSZCZNO. To jest jedyna szansa na wyremontowanie placu zabawa dla dzieci, na władze miejskie nie mamy co liczyć!! ( jak zwykle brak funduszy na taki cel). Prosze o glosy w imieniu swoim, dzieciaczków z Choszczna i oczywiście w imieniu mojej córeczki Amelki.
Na Amelkę musiałam zagłosować, ale ona urosła .Pozdrowienia dla Ciebie jolus i Twojej mamy (może pamiętasz mój stary nick - alleea i wybory miss Choszczna)
Jolu zaglosowalam .Tylko jak to jest pozniej jak codziennie chce glosowac?Czy wystarczy ze klikne na ten link codziennie ktory jest na mojej poczcie?Czekam na odpowiedz i pozdrawiam
Kochani żarłowicze, zawracam sie z ogromna prosbą , wiem ,ze juz glosujecie na jedno z miast w ramach akcji organizowanej przez firme Danon, ale prosze o glosy takze na moje miasto- CHOSZCZNO. To jest jedyna szansa na wyremontowanie placu zabawa dla dzieci, na władze miejskie nie mamy co liczyć!! ( jak zwykle brak funduszy na taki cel). Prosze o glosy w imieniu swoim, dzieciaczków z Choszczna i oczywiście w imieniu mojej córeczki Amelki.
http://www.danonki.pl/index_place_zabaw.php?id=czc3bWs5NmJwMjMxMQ%3D%3D
jolus poszło pozdrawiam
dołączam
Poszło z dwóch adresów - Pozdrawiam :)
Głos oddany.Pozdrawiam.
na moje trzy głosy również, w miarę możliwości, możesz liczyć:))
Możesz liczyć na moje głosy ale dopiero od jutra. Mam dziesięć to podzielę będzie po pięć.
jesteście kochani, wiedziałam ,ze moge na Was liczyć , dziekuje:))
Na Amelkę musiałam zagłosować, ale ona urosła .Pozdrowienia dla Ciebie jolus i Twojej mamy (może pamiętasz mój stary nick - alleea i wybory miss Choszczna)
jest :))
zrobione , glos oddany
Oddany głos.
Janek
Oddane 5 całuski dla Amelki
hej jolus!!ale synowa mi rosnie!!!kuba tez juz kawaler.powinnas dostac zdjecia bo wyslalm ci na maila.pozdrawiam serdecznie madziorek i kuba
kochaniutka, Ty mi sie bierz za glosowanie na plac zabawa dla dzieci, jak zięciu przyjedzie , to beda mieli gdzie randkowac;))
:
>juz oddalam glos.powodzenia!!!
Przykro mi ale ja już się zaangażowałem w inny plac, we Wrońcu ;)
Bahus
oj bahusie coś kręcisz... sprawdzałam plac we Wrońcu nie został jeszcze zgłoszony konkursu ;) zagłosuj lepiej na Choszczno :)))
Oj czepiasz się....
Chodziło o Woroniec 
Bahus
Joluś oddałam swój głos, mam szczęście że w moim mieście są wszystkie place zabaw nowe
poszło x2 :)
Pozdrawiam - Elek
joluś - dziś też poszło x2
Poszło 5
....poszło :)
I ja zagłosowałam
dziękuje, dziękuje, dziękuje....
Zagłosowałam
i ja też , i ja też :))
dziś też x2 - pozdrówka :)
ja tez zaglosowalam powodzenia!!!!
Jolu zaglosowalam .Tylko jak to jest pozniej jak codziennie chce glosowac?Czy wystarczy ze klikne na ten link codziennie ktory jest na mojej poczcie?Czekam na odpowiedz i pozdrawiam
Musisz wejść na stronę danonków, wyszukać miasto, potem głosować wpisując jakiś durny kod, no i raz na dobę można.
Pozdrawiam:)
Do góry wątku!
.....i znów poszło x2 :)
I poszło znowu
i dziś też poszło x2
,,,,,,,,, siup do góry :)
i do góry .........siuuuuup :)
Iposzło
Jak codzień - poszło :)
no i poszło
.... no i znów melduję ,że poszło x2 :)
Ja również się przyłączyłam.
Jolu nawet nie masz pojęcia jak się cieszę,że mogę pomóc Amelce.
I poszło ale wkurzające to przepisywanie literek.
i ode mnie też poszło :)
Ano wkurzające , ale ........... Amelko to dla Ciebie !!!! :)))))
No i znowu odałam kilka głosów mam nadzieję że wygracie.
........ no i siup do góry :)
Jak zawsze poszło x2
melduję ,że poszło x2
Hej hej - zagłosowałam ......... a Ty ??????????
Pozdrawiam -Elek
hej hej - tu też klikamy !!
Dzis poszło razy trzy
no i poszło
kochani jestescie !!! jak wygramy i zbudują nam plac zabaw to zaprosze Was pobawimy sie wspólnie!!!! oczywiscie nie tylko na placu hahaha
Poszło 2x.
Elu! poprawiłaś i humor:))))
Dlaczego nie mogę dzisiaj zagłosować ? Wyskakuje mi ,że plac zabaw w tym mieście nie został zgłoszony !! :
U mnie jest to samo.
To samo też nie mogę zagłosować może przekroczyliście limit (jeżeli taki istnieje bo nie czytałam regulaninu ) i zwycięstwo macie w kieszeni .
Już jest ok - zagłosowałam :)
Ty też do góry .......wątku :):):)
.... znów do góry ...
....i też dla przypomnienia ..... siup do góry !!
.... czy tylko ja klikam :( ???
... i znów poszło
Też ponownie zagłosowałam.
Chcę się bawić nie tylko na placu.Hehehe
Sylwuniu- żeby bawić się NIE tylko na placu zabaw to musimy codziennie klikać :)))
Pozdrawiam -Elek
i ja kliknelam..
Poszło.Pozdrawiam.
... głosujemy .... kto jeszcze ?????
Dzisiaj na Woroniec, jutro na Choszczno itd
Dla Ciebie Amelko głos oddany
Hop ...do góry.......dla przypomnienia :)
Kliknęłam,to nic nie kosztuje a dzieci moga mieć plac zabaw.
No to klikamy dalej :))))))
Elku widocznie tylko my chcemy się pobawić i klikamy.
Szkoda,że można raz na dobę.