juz wiem o jakie "ule" chodzi i foremek też poszukuję .. narazie bez skutecznie, ciekawe w czym jeszcze mozna zrobić te ciasteczka? przepis wygląda smakowicie pozdrowionka Madzia
Jeżeli ktoś mieszka niedaleko Bielska Białej, to foremkę ul za 4 zł moze nabyć w Sferze (na piętrze). Piszę dlatego, że też od jakiegoiś czasu szukałam tej foremki i w końcu udało się znależć.
kdamku czy bylaby taka mozliwosc abys zakupil/a ja dla mnie i przeslala poczta pieniazki przesle ci wczesniej na konto, mieszkam w woj lodzkim no i niestety to troszke za daleko zeby pojechac prosze o kontakt na mail gocfos@xl.wp.pl lub gg 6008704 bede dozgonnie wdzieczna
witam dzis w necie znalazłam stronkę z foremkami na Ule , www.kupsprzedaj.pl/ks-item,700134.asp , cena 9,50 zł
wielki dzięki za info, w koncu wyprobuje ten super przepis :) pozdrawiam :)
Olusiu, musze Cie zmartwic. Dzwonilam w piatek do tego sklepu i foremek juz nie maja i miec nie beda :(
Nawet teraz nie wiem gdzie szukac :((
ojej szkoda też miałm dzwonić
No to zadzwoń przecież to zawsze można
Bahus
a o jakie ule tutaj chodzi ?????
juz wiem o jakie "ule" chodzi i foremek też poszukuję .. narazie bez skutecznie, ciekawe w czym jeszcze mozna zrobić te ciasteczka? przepis wygląda smakowicie
pozdrowionka Madzia
Jeżeli ktoś mieszka niedaleko Bielska Białej, to foremkę ul za 4 zł moze nabyć w Sferze (na piętrze). Piszę dlatego, że też od jakiegoiś czasu szukałam tej foremki i w końcu udało się znależć.
kdamku czy bylaby taka mozliwosc abys zakupil/a ja dla mnie i przeslala poczta pieniazki przesle ci wczesniej na konto, mieszkam w woj lodzkim no i niestety to troszke za daleko zeby pojechac prosze o kontakt na mail gocfos@xl.wp.pl lub gg 6008704 bede dozgonnie wdzieczna
Hej kochani ja nie widzę problemu.....wpisałem na Google po prostu "foremki na ule" i wyskoczyło kilka adresów, spróbujcie!!!
próbowałam pod każdym z tych adresów zapewniam.