Hej,jestem tu relatywnie nowa,trafilam w poszukiwaniu przepisu i mam zamiar byc tu czesciej gosciem,uwielbiam gotowac,jesc rowniez,ale nie lubie slodyczy.Lubie eksperymentowac w kuchni i wszelkie przepisy sa dla mnie jedynie inspiracja.
Witaj najserdeczniej, korzystaj z naszej skarbnicy a i sama do niej co nieco dodaj
Witaj i gotuj razem z nami
Witaj :-)
Fajnie, ze jestes - milego inspirowania sie przepisami z WZ! a moze dodasz jakies wlasne!??
Dzieki za mile powitanie,z tymi przepisami,to zobaczymy,bo przewaznie gotuje "na oko",ale sie postaram
WITAJ
Witaj Małgorzato!!!
Witaj bardzo smacznie!
witaj..relatywnie nowa...
witaj
Witam smacznie i życzę owocnego "bycia" z nami WuŻetowcami !! Pozdrawiam - Elek
witaj Gosiu ja tutaj też jestem od niedawna ,i na pewno nie pozałujesz jak będziesz do nas zaglądać ,tu jest mniamuśnie :))))))pozdrawiam Madzia
Witaj...
Hej,
jestem tu relatywnie nowa,trafilam w poszukiwaniu przepisu i mam zamiar byc tu czesciej gosciem,uwielbiam gotowac,jesc rowniez,ale nie lubie slodyczy.Lubie eksperymentowac w kuchni i wszelkie przepisy sa dla mnie jedynie inspiracja.
Witaj najserdeczniej, korzystaj z naszej skarbnicy a i sama do niej co nieco dodaj
Witaj i gotuj razem z nami
Witaj :-)
Fajnie, ze jestes - milego inspirowania sie przepisami z WZ! a moze dodasz jakies wlasne!??
Dzieki za mile powitanie,z tymi przepisami,to zobaczymy,bo przewaznie gotuje "na oko",ale sie postaram
WITAJ
Witaj Małgorzato!!!
Witam smacznie i życzę owocnego "bycia" z nami WuŻetowcami !!
Pozdrawiam - Elek
witaj Gosiu
ja tutaj też jestem od niedawna ,i na pewno nie pozałujesz jak będziesz do nas zaglądać ,tu jest mniamuśnie :))))))
pozdrawiam Madzia
Witaj...