mam pytanie zrobiłam pycha naleśniki z pieczarkami , ale brakuje mi jakiegoś sosu i nie bardzo wiem jaki smakowo by pasował ? proszę o radę i z góry dziękuję.
zgadzam sie z Toba, ja do kombinacji majonez, keczup dodaje jeszcze troche musztardy pyszny, prosty i do wszystkiego, moja rodzinka lubi go do zapiekanek, kanapeczek z warzywkami dlatego polecam
mam pytanie zrobiłam pycha naleśniki z pieczarkami , ale brakuje mi jakiegoś sosu i nie bardzo wiem jaki smakowo by pasował ? proszę o radę i z góry dziękuję.
Najlepiej pieczarkowy.... albo wymieszaj w takich samych ilościach ulubiony majonez z ulubionym keczupem i oblej naleśniki 1-2 łyżkami..
zgadzam sie z Toba, ja do kombinacji majonez, keczup dodaje jeszcze troche musztardy pyszny, prosty i do wszystkiego, moja rodzinka lubi go do zapiekanek, kanapeczek z warzywkami dlatego polecam
ja taki sosik(kuczup, musztarda, majonez) robię na grilla. Jest rewelacyjny, a i z kanapeczkami jest świetny:)))
to jak już należniki z pieczarkami to może i sos śmietankowy. Wtedy polecam ten: http://wielkiezarcie.com/przepis13130.html