witajcie!
jestem tu całkowicie nowa i wlasnie wpisalam pierwszy przepis! niestety, kiedy chcialam go zobaczyć, okazało się ze cały jest napisany jednym ciagiem, bez podziału na linie, które zrobiłam... jak to zmienić???
niestety w edycji nic nie moge zrobić... bo i tak wciąż wygląda tak samo.
Z góry dziękuję za pomoc!
no wlasnie wchodzę io poprawiam, tzn enterem robię przerwy, ale ostatecznie wygląda to tak jak wrześniej...
niestety moja wiedza się kończy w tym momencie ;)
a kilkasz potem po edycjii-na ,,zapisz''-przycisk na samym dole strony?To co edytowałaś musisz ponownie zatwierdzić. Pewnie tak robisz-ale na wszelki wypadek pomyślałam,że zapytam;)))
tak też wlasnie robie ;)
nie ma u mnie rowniez niczego do edycji tzn pogrubien, kolorow itp... nie mam ikonek do tego! mysle ze to jakis problem z ustawieniem, ale nie mam zielonego pojecia jak mam sie za to zabrac...
z gory dziekuje
witajcie! jestem tu całkowicie nowa i wlasnie wpisalam pierwszy przepis! niestety, kiedy chcialam go zobaczyć, okazało się ze cały jest napisany jednym ciagiem, bez podziału na linie, które zrobiłam... jak to zmienić??? niestety w edycji nic nie moge zrobić... bo i tak wciąż wygląda tak samo. Z góry dziękuję za pomoc!
musisz wejść w '' moje przepisy '' i kliknąć na '' edycja przepisu '' i możesz poprawiać jak chcesz
pozdrawiam
no wlasnie wchodzę io poprawiam, tzn enterem robię przerwy, ale ostatecznie wygląda to tak jak wrześniej... niestety moja wiedza się kończy w tym momencie ;)
a kilkasz potem po edycjii-na ,,zapisz''-przycisk na samym dole strony?To co edytowałaś musisz ponownie zatwierdzić.
Pewnie tak robisz-ale na wszelki wypadek pomyślałam,że zapytam;)))
tak też wlasnie robie ;) nie ma u mnie rowniez niczego do edycji tzn pogrubien, kolorow itp... nie mam ikonek do tego! mysle ze to jakis problem z ustawieniem, ale nie mam zielonego pojecia jak mam sie za to zabrac... z gory dziekuje
zerknij do przepisu - czy tak może być?