heloł mam takiego newsa ze dzis sie dowiedzialam w zaprzyjaznionej masarni ze teraz najbradziej oplaca sie kupowac z indyka wlwmwnty do rosołu czy np szyje poniewaz do szkol rzezniczych czy wykrawaczych trafili nowi uczniowie i sie ucza wycinac indyki i zostawiaja bardzi duzo miesa na nich - co jest absolutnie prawda bo kupilam 1 porcje i po dokladnym wycieciu kawalkow otrzymalam 0,6 gulaszu - taki news
heloł mam takiego newsa ze dzis sie dowiedzialam w zaprzyjaznionej masarni ze teraz najbradziej oplaca sie kupowac z indyka wlwmwnty do rosołu czy np szyje poniewaz do szkol rzezniczych czy wykrawaczych trafili nowi uczniowie i sie ucza wycinac indyki i zostawiaja bardzi duzo miesa na nich - co jest absolutnie prawda bo kupilam 1 porcje i po dokladnym wycieciu kawalkow otrzymalam 0,6 gulaszu - taki news
Ato może jest w Krakowie? bo ja też bym chciała Ewa
A moze na brookynie?bo tez bym sie skusila:-)
"wlwmwnty" - co to za rodzaj indyka?
to chyba mialy byc elementy, ale wlwmwnty tez fajnie brzmi:-)