Dzisiaj masz dodany jeden przepis na sałatkę. z wstawianiem nic się nie dzieje - przynajmniej u mnie, wszystko idzie jak trzeba (na próbę wstawiłam coś).
udostępniłaś przepis? Czasami jest tak, że klikamy na udostępnij a komputer i tak tego nie zaznacza (dlaczego nie wiem, ale przytrafiło mi się już). A moze jest już przepis o takiej nazwie?
Potwierdzam , ze gdy ide na wszystkie przepisy Lusy, to znajduje, pod salatkami - Salatke Marceliny ... ale wpisujac salatka Marceliny do wyszukiwarki - jest odpowiedz nic nie znaleziono.
Czy coś się zmieniło , Wstawiłam przepis ale go nie widzę . Wpisałam drugi raz i też go nie ma.
Dzisiaj masz dodany jeden przepis na sałatkę.
z wstawianiem nic się nie dzieje - przynajmniej u mnie, wszystko idzie jak trzeba (na próbę wstawiłam coś).
udostępniłaś przepis? Czasami jest tak, że klikamy na udostępnij a komputer i tak tego nie zaznacza (dlaczego nie wiem, ale przytrafiło mi się już).
A moze jest już przepis o takiej nazwie?
Przepis udostępniony ale nawet nie go w moich przepisach., dlatego wklepałam jeszcze raz. Inny wstawiłam i jest a sałatki nie ma.
u mnie jest widoczna sałatka marceliny
Wstawiłam jeszcze 2 razy sałatkę z ogórków, papryki i warzyw - i nie ma
Potwierdzam , ze gdy ide na wszystkie przepisy Lusy, to znajduje, pod salatkami - Salatke Marceliny ... ale wpisujac salatka Marceliny do wyszukiwarki - jest odpowiedz nic nie znaleziono.
Bo zapewne wpisujesz salatka a nie sałatka i stąd problem