Niedługo Dzień Chłopaka! W mojej pracy dajemy naszym "chłopakom" (18 sztuk!) (-: jakiś upominek! Ale w tym roku pomysłów brak )-: Chodzi o jakiś niedrogi, zabawny upominek, przychodzą mi do głowy tylko kubki ale to już było! Może Wy pomożecie!
W dużych centrach handlowych, zazwyczaj w pasażu handlowym są stoiska z samymi skarpetami, niektóre są bardzo smieszne, z fajnymi wzorkami, napisami, oczkami, czy 5-cio palczaste. A facetowi skarpet nigdy nie za wiele. Rozmiar sie dobierze uniwersalny.
Niedługo Dzień Chłopaka! W mojej pracy dajemy naszym "chłopakom" (18 sztuk!) (-: jakiś upominek! Ale w tym roku pomysłów brak )-: Chodzi o jakiś niedrogi, zabawny upominek, przychodzą mi do głowy tylko kubki ale to już było! Może Wy pomożecie!
W dużych centrach handlowych, zazwyczaj w pasażu handlowym są stoiska z samymi skarpetami, niektóre są bardzo smieszne, z fajnymi wzorkami, napisami, oczkami, czy 5-cio palczaste. A facetowi skarpet nigdy nie za wiele. Rozmiar sie dobierze uniwersalny.
moze "smycz" do komorki?
Ja sądzę, że te skarpetki, np. w Kubusia Puchatka (same takie kupowałam:D) to świetny pomysł. My chłopakom z klasy kupujemy bokserki w kaczorki:)
http://www.allegro.pl/1036_dziwactwa_zupelnie_odjechane.html?id=1036&hide_categories_form=0&state=0&view=gtext&order=t&listing_sel=2&listing_interval=7&price_from=&price_to=10&change_view=Poka%C5%BC luknij sobie tam,może cos znajdziesz ciekawego.Mi się podobają ocieplacze,na zime jak znalazł
takie ocieplacze to można samej udziergać i ta wersja jest najtańsza.
Ewa