Szanowni Wielkożarciowcy! Jesteście najsympatyczniejszą, a równocześnie najsmakowitszą internetową grupą miłującą dobrą kuchnę,jaką udało mi się spotkać:) Od roku korzystam z fantastycznych przepisów Wielkiego Żarcia,a że jestem młodą żoneczką,niezbyt doświadczona w sekretach gotowania,taka pomoc jest wprost nieoceniona!Na rodzinnych imprezach doświadczone gospodynie są zdziwione,skąd takie pyszne i oryginalne przepisy...oczywiście,robię Wam reklamę na wszystkie strony!Nawiasem mówiąc,dowiedziałam się o Was od mojego męża, który wcześniej dzięki Wam nie umarł z głodu w dalekiej i zimnej Szwecji,gdzie na wyjezdzie pół roku sam sobie gotował:)I się całkiem, całkiem rozwinął kulinarnie;)
Zgadzam sie z Toba, to jest najlepsza stronka, czasem popatsze tu i uwdzie ale zawsze wracam tutaj.Swietne przepisy, sympatyczni wykonawcy, to jest to.Pozdrawiam
Szanowni Wielkożarciowcy!
Jesteście najsympatyczniejszą, a równocześnie najsmakowitszą internetową grupą miłującą dobrą kuchnę,jaką udało mi się spotkać:)
Od roku korzystam z fantastycznych przepisów Wielkiego Żarcia,a że jestem młodą żoneczką,niezbyt doświadczona w sekretach gotowania,taka pomoc jest wprost nieoceniona!Na rodzinnych imprezach doświadczone gospodynie są zdziwione,skąd takie pyszne i oryginalne przepisy...oczywiście,robię Wam reklamę na wszystkie strony!Nawiasem mówiąc,dowiedziałam się o Was od mojego męża, który wcześniej dzięki Wam nie umarł z głodu w dalekiej i zimnej Szwecji,gdzie na wyjezdzie pół roku sam sobie gotował:)I się całkiem, całkiem rozwinął kulinarnie;)
Dzięki,że jesteście,tak trzymać!
Kotlinka
Witaj Kotlinko!
Świetnie ,że dołączyłaś;)))
pozdrawiam
witaj wśród nas
Zgadzam sie z Toba, to jest najlepsza stronka, czasem popatsze tu i uwdzie ale zawsze wracam tutaj.Swietne przepisy, sympatyczni wykonawcy, to jest to.Pozdrawiam
Fajnie ze jestes wsrod nas
Witaj Kotlinko,miło Cię poznać
ata
Witaj!
witaj
Witaj smacznie

Życzę dalszych sukcesów kulinarnych
Pozdrawiam - Elek
pozdrowienia
Dzięęęeeeki wszystkiiiiim:)!!!!