Kochani, podciaganie wateczku do gory zdalo sie nie miec wystarczajacych efektow. Zatem niniejszym, wszem i wobec, oglaszam zbiorke ludzi zarlocznych, ktorzy sie pojawia pod kolumna Zygmunta 6. pazdziernika w piatek ok godziny 19. Pozdrwaiam serdecznie i potwierdzam, ze JA - MRRUCZKA bede i ze na 100% bedzie ze mna EMAUS.
Ok-no wiec ze mną to jest tak: -wyjeżdżam we wtorek 3-ego -powrót zalezny od rozwoju sytuacjii w miejscu docelowym;))) -więc przepraszam ,ale do końca nie wiem-postaram się dotrzeć-jednak moje przyjście nie jest pewne na 100 %-obiecuję że zjawię się jeśli tylko zdążę wszystko załatwić. pozdrawiam
Kochani,
podciaganie wateczku do gory zdalo sie nie miec wystarczajacych efektow.
Zatem niniejszym, wszem i wobec, oglaszam zbiorke ludzi zarlocznych, ktorzy sie pojawia pod kolumna Zygmunta 6. pazdziernika w piatek ok godziny 19.
Pozdrwaiam serdecznie i potwierdzam, ze JA - MRRUCZKA bede i ze na 100% bedzie ze mna EMAUS.
Ok-no wiec ze mną to jest tak:
-wyjeżdżam we wtorek 3-ego -powrót zalezny od rozwoju sytuacjii w miejscu docelowym;)))
-więc przepraszam ,ale do końca nie wiem-postaram się dotrzeć-jednak moje przyjście nie jest pewne na 100 %-obiecuję że zjawię się jeśli tylko zdążę wszystko załatwić.
pozdrawiam