tak rzeczywiście przyznaję były drastyczne,ale podałam ten link ku przestrodze --- co mogą zrobić ludzie!!! --- a nie z czystej przyjemności i drogi mój bahusku zmartwiło mnie to,że poprostu wywaliłeś "mnie" bez pardonu --- smutno mi lepiej żebyś zamknął wątek, no cóż skoro uważasz tak... trudno pozdrawiam
myślę, że bahus miał rację. Powiem tak, tytuł posta mnie zaintrygował i sądząc po naszy forumowych rozmowach można było się spodziewać różnych rzeczy pod takim tytułem. Nie napisałaś nic co by ostrzegało przed zdjęciami zawierającymi sie na stronie, do której podałaś link. "Stwierdzenie jak tak można" - nie mówi, że można znoleźć krwawą jadke pod adresem.
Rozumiem oburzenie nad ludzkim bestialstwem ale trzeba trochę rozsądku przy podawaniu linków.
Kamuś moja droga , nie wywaliłem Ciebie tylko linka. Był na wskroś niestosowny. Nie możemy propagować tak okrutnych zdjęć. Jeżeli ktoś chce to obejrzeć niech zwróci się do Ciebie na gg lub mailem. Dla mnie to było okropieństwo, którego nie można upubliczniać. Bahus
W tym miejscu był link, który został wykasowany (Bahus)
proszę zobaczcie to okropne nie mogłam patrzeć
nie moge nawet coś sensownego napisac na ten temat...poprostu skandal
CO ZA LUDZIE !!!STRASZNE!!!BEZ KOMENTARZA.........
okropność aż się nie chce wierzyć że to zrobił człowiek chyba urodził się bez '' serca ''
rzeczywiscie,szok nic wiecej nie da sie powiedziec.
najpierw zastanowmy sie czy tacy osobnicy mogą nazywać się ludzmi
To straszne to nie ludzie tylko sadyści!!!
Zdjęcia tak drastyczne, że wykasowałem link. Nie możemy być propagatorami takich tematów...nawet ku przestrodze
Bahus
a o co chodzi?
Ja też nie wiem co tak innych zirytowało,nie ma linka to chociaż ktoś by cos powiedział o co chodziło
To dobrze że tego nie widziałam,bo nie wiem jak bym to przeżyła.Ludzie są okrutni.
A moze ze to lepiej ze go nie ma i ze go nie widzialam .Lubie zwierzatka wszelkiej masci,ale takich zdjec bym chyba nie mogla odladac.
tak rzeczywiście przyznaję były drastyczne,ale podałam ten link ku przestrodze --- co mogą zrobić ludzie!!! --- a nie z czystej przyjemności
i drogi mój bahusku zmartwiło mnie to,że poprostu wywaliłeś "mnie" bez pardonu --- smutno mi lepiej żebyś zamknął wątek, no cóż skoro uważasz tak... trudno
pozdrawiam
myślę, że bahus miał rację. Powiem tak, tytuł posta mnie zaintrygował i sądząc po naszy forumowych rozmowach można było się spodziewać różnych rzeczy pod takim tytułem. Nie napisałaś nic co by ostrzegało przed zdjęciami zawierającymi sie na stronie, do której podałaś link. "Stwierdzenie jak tak można" - nie mówi, że można znoleźć krwawą jadke pod adresem.
Rozumiem oburzenie nad ludzkim bestialstwem ale trzeba trochę rozsądku przy podawaniu linków.
Kamuś moja droga , nie wywaliłem Ciebie tylko linka. Był na wskroś niestosowny. Nie możemy propagować tak okrutnych zdjęć. Jeżeli ktoś chce to obejrzeć niech zwróci się do Ciebie na gg lub mailem. Dla mnie to było okropieństwo, którego nie można upubliczniać.
Bahus
Widzieliscie moze film "Psia karma" lecial przedwczoraj na TVKultura?? ja doogladalam do polowy i snilo mi sie w nocy..! straszne!!!