Ja ku rozpaczy Mojej Drugiej Połowy też pogrywam, ale staram się tylko wieczorem i niezbyt długo...To obecnie, moje drugie, zaraz po WŻ internetowe uzależnienie:) Gram w literaki, rzadko w kości i remika. Czasem z sentymentu w chińczyka:) Pozdrawiam:)
Ja grywam na WP. Najczęściej mahjong (choć mam swojego na komputerze, ale tu nie mam losowego dopbierania plansz) albo dla wyluzowania umysłu w diamenty, ot takie bezmyślne układnie figur po trzy (moze i przy tym inni myślą i dochodzą do rekordów, - nie więcej niż pół godziny jednak, potem już mi wszystko miga przed oczami. Czasami gram w marbles albo układnie słówek (ale jak się nazywa nie pamiętam).
Ja gram na kurniku w tysiąca,w pana,kalambury lub kulki a na wp w okręty lub bilard.Ale dawno już nie grałam,chyba z kilka tygodni.Lato nie ma czasu,ale w zimie to jestem bardzo uzależniona.Wiadomo długie wieczory i tak strasznie zimno
Dziewczyny, oświećcie mnie "grzyba" ..co to takiego .."kurnik" ..."bbo"...w brydża już nawet punktów nie obliczę, a i inne gry też chyba nie tylko dla "małolatów" takich jak Wy? W przerwach "międzytwórczych" pograłbym może.. Ja...
Małolata ...moja najstarsza latorośl jest starsza od Ciebie ...Dzidziu Ale dzieki ...wrzuciłem w google i "znalazło się". A na drugi raz z "wapna" się nie nabijaj ...szczawie jeden...
Witam!Ja również spędzam całe godziny na kurniku :-).najczęciej gram w kości , mahjong i literaki.Zawsze mówię sobie "jeszcze tylko raz" i zawsze kończy sie tak ze gram do późna i rano wstać nie mogę.Pozdrawiam bobo
ciekawa jestem czy ktos z was gra na kurniku? bo ja gram lubię w kosci , tryktraka w remika i jeszcze inne.. a Wy???
pozdrawiam Madzia
Gram w literaki, rzadko w kości i remika. Czasem z sentymentu w chińczyka:) Pozdrawiam:)
I pamiętajcie: Kurnik UZALEŻNIA!
A ja jestem uzależniona od pasjansów.Zarywam niejednokrotnie noce i idę nieprzytomna do pracy.
wiem wiem ze uzależnia :)) i w literaki tez pogrywam nawet lubię moze sie tam kiedys spotkamy???
Ja grywam na WP. Najczęściej mahjong (choć mam swojego na komputerze, ale tu nie mam losowego dopbierania plansz) albo dla wyluzowania umysłu w diamenty, ot takie bezmyślne układnie figur po trzy (moze i przy tym inni myślą i dochodzą do rekordów, - nie więcej niż pół godziny jednak, potem już mi wszystko miga przed oczami. Czasami gram w marbles albo układnie słówek (ale jak się nazywa nie pamiętam).
W mahjong tez grywam i lubie, mam tez swojego na komputerze.Pozdrawiam
Ja gram na kurniku w tysiąca,w pana,kalambury lub kulki a na wp w okręty lub bilard.Ale dawno już nie grałam,chyba z kilka tygodni.Lato nie ma czasu,ale w zimie to jestem bardzo uzależniona.Wiadomo długie wieczory i tak strasznie zimno
ja gram na kurniku,chociaz ostatnio mialam przerwe.Grywam rowniez na bbo.Gram w brydza.pozdrawiam serdecznie!
Dziewczyny, oświećcie mnie "grzyba" ..co to takiego .."kurnik" ..."bbo"...w brydża już nawet punktów nie obliczę, a i inne gry też chyba nie tylko dla "małolatów" takich jak Wy? W przerwach "międzytwórczych" pograłbym może..
Ja...
Janek ja nie jestem "małolatą" a lubie pograc , kurnik to strona na której sa gry ... rożne każdy znajdzie cos dla siebie :)))
pozdrawiam
Małolata ...moja najstarsza latorośl jest starsza od Ciebie ...D
zidziu

......
Ale dzieki ...wrzuciłem w google i "znalazło się".
A na drugi raz z "wapna" się nie nabijaj ...szczawie jeden...
Ja...
Ja...
Witam!Ja również spędzam całe godziny na kurniku :-).najczęciej gram w kości , mahjong i literaki.Zawsze mówię sobie "jeszcze tylko raz" i zawsze kończy sie tak ze gram do późna i rano wstać nie mogę.Pozdrawiam bobo
Buuu, a ja nie mogę się zalogować w kurniku
dlaczego? nie wierzę ..musiałas trafic na zły dzień :))) mogę pomóc nie ma sprawy , tylko powiedz:)))