Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Przeczytajcie koniecznie!!

• Autor: Dorota zza plota Data: 2006-09-29 11:08:59

Kochani, nie moglam sie oprzec, MUSIALAM tutaj zamiescic ten link: http://zdrowie.onet.pl/1362148,2041,0,1,,o_meskich_instrukcjach_obslugi,psychologia.html Kazdemu kto zajrzy zycze dobrej zabawy. Ja usmialam sie do lez czego i wam zycze!

• Autor: magoo Data: 2006-09-29 12:45:38

• Autor: Sweetya Data: 2006-09-29 12:57:31

hahhahahahahhahahahahahhahhahaaaaaaa

• Autor: zabki Data: 2006-09-29 13:05:45

Fajne i prawdziwe !

• Autor: Janek Data: 2006-09-29 13:08:15

Niestety ...smutne ale prawdziwe. Cała "instrukcja"(czytałem!) oraz komentarz, którego link podałaś, są (ironicznie to może zabrzmi) satyrycznie przez autorów rzeczywistością. Faktycznie, "porady w "instrukcji" są ośmieszeniem niektórych działań "na siłę" (np. wizytacja w miejscu pracy i inne), a "komentarz" ww to nic innego jak ...niesprawdzanie się (w większości przypadków !!) męskich reakcji. Prtzyniesiesz chłopie kwiaty zonie: kwiaty kupiłeś...to wstaw do wazonu (ona siedzi i czyta coś)...to cała reakcja, po któryms tam razie...przestajesz przynosić kwiaty. Zapraszasz na spacer ..."daj spokój zmęczona jestem" ... ( do parku mamy ok 150m!!!). Może pójdziemy do kina ....ironiczne spojrzenie i "...to mało filmów w telewizorze..." ....Codź skoczymy sobie na piwko (kulturalna (!!!) piwiarnia ok 10m "...chyba ci odbiło ...piwo można wypić w domu....", nmo to wyskoczymy może na lampkę do jakiejś kawiarni "...no wiesz co, tyle wina w piwnicy , a na jakąś siarę mam iść ...", wolę nasze.... O zaproszeniach na pójście na (ok 20 lat temu) dancing ...nie wspomnę. Może to zabrzmi jak skarga "starego jołopa", ale jeszcze żadnego wiersza ...nie przeczytała.
    Dziwicie sie KOBIETY, że po iluś tam próbach my CHŁOPY mamy też ...dosyć nadskakiwania? Stajemy sie zgnuśniali, apodyktyczni, przestajemy dbać o siebie, a i o Was też. Oczywiście są też i sytuacje odwrotne jak i krańcowo różne ale warte naprawdę ostrego spojrzenia i ...obiektywizmu. W obie strony.
    Pozdrawiam i ...podyskutujmy.
    Ja...

• Autor: Dorota zza plota Data: 2006-09-29 13:37:43

Janku tak sobie poczytalam co napisales i rozumiem Twoj smutek..Bije sie w piers w imieniu wszystkich pan i apeluje - jesli chcemy oznak milosci to powinnysmy je zaowazac! Niestety czesto codziennosc, zabieganie i wygoda jednej lub w koncu obu stron potrafi "zezrec" wszelka inciatywe...

A moze warto byloby sobie przypomniec jak to bylo kiedysmy sie zakochali?? Pomaga!

ja od meza kwiatkow nie dostaje (no chyba ze na urodziny z supermarketu ) bo...moj luby uwaza ze to strata pieniedzy - i tak szybko zwiedna. Czy sie obrazam? Nie bo go rozumiem i wiem ze dla mnie wszystko (no prawie) zrobi. Kwiatka nie kupi ale za termoforem w zimie oblata i objezdzi wszystkie sklepy: niemieckie, czeskie a jesli by mogl nawet polskie... Albo wezmie mnie i przytuli kiedy tego potrzebuje. Opieprzy jak trzeba tez ale i poslucha prawdy z moich ust... Oczywiscie i ja staram sie jak moge by mu ulatwic zycie.... Kochani nie wazne co robimy, wazne ze robimy, ze mamy uszy i oczy otwarte na troski i zyczenia naszej drugiej polowki.

• Autor: Janek Data: 2006-09-29 14:27:06

Ja...

• Autor: Janek Data: 2006-09-29 14:29:21

...żadnego z mojej "twórczości" oczywiście... nawet Jej dedykowanych, a wie że są ... Nawet mimo moich namawiań ...

Ja...

• Autor: miauka Data: 2006-09-29 17:58:13

Janek podsuń jej pod nos !

• Autor: Janek Data: 2006-09-29 21:06:34

Kiedyś może sama będzie chciała przeczytać ... Nie można zmuszać ... gdy jest to Jej obojętne to i mnie nie sprawi żadnej satysfakcji.
    To tak jak z potrawą, za kórą dziękuje się kucharzowi, gdy jest, a gdy jego już nie ma to się mówi ..."fajnie facet pichcił..." . Tylko jemu to już jest obojętne.
    Pozdrawiam.
    Ja...

Przejdź do pełnej wersji serwisu