Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Czarna Oliwka

• Autor: joking Data: 2006-09-29 16:50:26

Zaglądając na forum i przegladając wątki często pojawiały się informacje o czarnej oliwce.Nigdy wcześniej nie zaglądalam na tą strone,bo i po co skoro tutaj mam wszystko czego dusza i podniebienie zapragnie. W końcu jednak ciekawość wygrała i zajrzałam na tę stronę.Jestem zszokowana i zniesmaczona.Przejrzałam parę przepisów no i oczywiście komentarzy.Szczenka mi opadła.Komentarze są bardzo często wulgarne,pełne obelg i niesmaczne.Teraz już wiem,że nie warto tam zaglądać.Dziwi mnie,że na stronie kulinarnej,po między przepisami pojawiają się jakieś bezsensowne komentarze nie dotyczące gotowania.
    Jak dla mnie Czarna oliwka pozostawia wiele do życzenia,a i szata graficzna oraz cała strona nie jest super atrakcyjna.Dlatego też chylę czoła WŻ.Wielkie Żarcie-jesteś naprawdę WIELKA!!!

• Autor: madziorek Data: 2006-09-29 17:00:10

My sami tworzymy te strone i tylko od nas zalezy ,jaka ona bedzie.Masz racje tutaj na WZ jest przyjemnie i kulturalnie -oby tak juz pozostalo!! Pozdrawiam wszystkich!!!!!

• Autor: Gosia1969 Data: 2006-09-29 18:13:01

Myślę, że zagladać tam warto tylko dla przepisów. Moim zdaniem bolączką Czarnej Oliwki jest brak moderatora i przez to całkowita wolnoamerykanka. Na WŻ zaglądam codziennie, tam czasami...

• Autor: EWA007 Data: 2006-09-29 18:34:48

Niektóre wątki są swietne i ludzie na nich przemili, bolączką Czarnej Oliwki jest to, że mozna się tam wypowiadać bez logowania, anonimowo, a to czasem przyciąga frustratów.

• Autor: mag141 Data: 2006-10-02 16:54:12

Zgadzam sie z twoją opinią. Korzystałam z kilku przepisów były ok. natomiast niektóre komentarze powalały poprostu z nóg, a inne były ok. No cóż samo życie.Pozdrawiam

• Autor: siabasia Data: 2006-09-29 21:41:09

Nigdy o czarnej oliwce nie słyszałam. Teraz, czytając o tej stronce negatywy, weszłam. Nie wiem jak w "głębi" ale te przepisy i komentarze które przeczytalam, były w porządku. Sympatyczne. Nasze Wielkie Żarcie jest w/g mnie najwspanialsze i najdoskonalsze. Zarówno przepisy jak i reszta.Reszta to dla mnie forum. Ale nie sądzę, że czarna oliwka i wiele innych kulinarnych jest "be".

Przejdź do pełnej wersji serwisu