A ja proponuję aby była taka opcja: "pokaż tylko przepisy ze zdjęcicem z tego działu" :) wiele osób jest takich, że póki nie zobaczą to nie zaryzykują zrobieniem jakiegoś dania. przynajmniej ja tak mam :) a wyszukiwanie przepisów ze zdjęciem wśród tych bez zdjęcia zajmuje bardzo dużo czasu bo tzreba przelecieć przezz wszystkie przepisy :/ co Wy na to?
Może nie spisek i na dzień dzisiejszy już nie burżuje. Ale naprawdę nie każdy ma możliwość dodawania zdjęć, nie każdy potrafi je robić. I z tego powodu ma być eliminowany na starcie? Z góry wiadomo, że przepis ze zdjęciem będzie miał więcej kliknięć. A teraz pomyślcie jak może czuć się osoba, która jest na stronie prawie od początku, ale nie ma zdjęcia do przepisu. Przychodzi ktoś nowy, wstawia ten sam przepis, już ze zdjęciami. Są i wyświetlenia i komentarze -przede wszystkim zachwyty nad cudnym zdjęcie, bo do wykonania nie koniecznie prędko, przy zasobach naszej stronki, musi dojść. A przecież tamten przepis był od lat, tylko nie zauważony.
Uważam, że nie powinniśmy w ten sposób robić innym przykrości, dyskryminując ich przepis już na początku. A jeżeli nie zostanie obejrzany, to przynajmniej wybierający się trochę natrudzi
A ja sobie tak myśle,że dobrze by było aby ktoś kto robił jakiś przepis bez zdjęcia,mógłby wstawić takie w komentarzach jak dana potrawa wygląda.Pod warunkiem że ma aparat,nie wszyscy mają cyfrówki.Ten co wstawił potrawe nie dał zdjęcia bo nie mógł a użytkownik który ja wypróbował jeśli to dla niego nie problem to by wstawił i by było po kłopocie
Ja jestem na stronie nie od poczatku, ale już ponad 2 lata, do większości swoich przepisów zdjęć nie mam bo dopiero od roku mam cyfrówkę i nie czuję się pokrzywdzona, że mój przepis będzie pominiety bo nie ma zdjęcia- uważam że to dziecinne takie mówienie, że komuś będzie przykro, w końcu nie jesteśmy małymi dziećmi.
A ja proponuję aby była taka opcja: "pokaż tylko przepisy ze zdjęcicem z tego działu" :) wiele osób jest takich, że póki nie zobaczą to nie zaryzykują zrobieniem jakiegoś dania. przynajmniej ja tak mam :) a wyszukiwanie przepisów ze zdjęciem wśród tych bez zdjęcia zajmuje bardzo dużo czasu bo tzreba przelecieć przezz wszystkie przepisy :/ co Wy na to?
Baaardzo dużo osób już o to prosiło ale niestety osoby bez aparatów uważają, że to jakiś "spisek" burżujów z cyfrówkami:/
ja nie mam cyfrówki, robię zdjęcia telefonem, nie zawsze wychodzą najlepiej - ale zawsze coś widać ;)
Może nie spisek i na dzień dzisiejszy już nie burżuje. Ale naprawdę nie każdy ma możliwość dodawania zdjęć, nie każdy potrafi je robić. I z tego powodu ma być eliminowany na starcie? Z góry wiadomo, że przepis ze zdjęciem będzie miał więcej kliknięć.
A teraz pomyślcie jak może czuć się osoba, która jest na stronie prawie od początku, ale nie ma zdjęcia do przepisu. Przychodzi ktoś nowy, wstawia ten sam przepis, już ze zdjęciami. Są i wyświetlenia i komentarze -przede wszystkim zachwyty nad cudnym zdjęcie, bo do wykonania nie koniecznie prędko, przy zasobach naszej stronki, musi dojść. A przecież tamten przepis był od lat, tylko nie zauważony.
Uważam, że nie powinniśmy w ten sposób robić innym przykrości, dyskryminując ich przepis już na początku. A jeżeli nie zostanie obejrzany, to przynajmniej wybierający się trochę natrudzi
A ja sobie tak myśle,że dobrze by było aby ktoś kto robił jakiś przepis bez zdjęcia,mógłby wstawić takie w komentarzach jak dana potrawa wygląda.Pod warunkiem że ma aparat,nie wszyscy mają cyfrówki.Ten co wstawił potrawe nie dał zdjęcia bo nie mógł a użytkownik który ja wypróbował jeśli to dla niego nie problem to by wstawił i by było po kłopocie
Ja jestem na stronie nie od poczatku, ale już ponad 2 lata, do większości swoich przepisów zdjęć nie mam bo dopiero od roku mam cyfrówkę i nie czuję się pokrzywdzona, że mój przepis będzie pominiety bo nie ma zdjęcia- uważam że to dziecinne takie mówienie, że komuś będzie przykro, w końcu nie jesteśmy małymi dziećmi.
jestem jak najbardziej za!!!!