Witam was wszystkich radosnie!!! Od kilku dni przegladam przepisy i kilka juz wyprobowalam... W miare mozliwosci, tzn od wolnego czasu, postaram sie dodac cos ciekawego.. Pozdrawiam i zycze smacznego! :)
Hej Kasiu! a czy znasz Basie Terlecka? bo ja znam.... tzn. ona juz tak sie nie nazywa, bo po mezu inaczej.. ale miela siostre Dorote i Wiesie i brata Zbyszka. Znasz - nie znasz zycze milego gotowania i pieczenia smakowitych ciast!
Widocznie Terleckich jest wiecej na tym swiecie. Moi znajomi byli z suwalskiego. Ale mieli rodzine w Warszawie, tez o tym nazwisku. A ja pochodze ze Slaska, aktualnie mieszkam w Norymberdze. Pozdrowienia!
Witam was wszystkich radosnie!!! Od kilku dni przegladam przepisy i kilka juz wyprobowalam... W miare mozliwosci, tzn od wolnego czasu, postaram sie dodac cos ciekawego.. Pozdrawiam i zycze smacznego!
:)
witaj i gotuj razem z nami
Witaj wśród uzależnionych
Pozdrawiam - Elek
Witaj Kasiu
Witamy,witamy
Witaj imienniczko
Witaj...
Witaj gotuj z nami
Witamy!!! :)
witaj !!!
wlasnie przeczytalam cos o jakiej s starej gwardii... a dlatego ze jestem tu nowa zastanawiam sie nad historia tej stronki.. moze ktos opowie?
Hej Kasiu! a czy znasz Basie Terlecka? bo ja znam.... tzn. ona juz tak sie nie nazywa, bo po mezu inaczej.. ale miela siostre Dorote i Wiesie i brata Zbyszka.
Znasz - nie znasz zycze milego gotowania i pieczenia smakowitych ciast!
Glumanda a skad jestes??? Ja z Brzegu a nazwisko mam po mezu:) Basi niestety nie znam.. pOZDRAWIAM
a skad jetes??? Bo ja z Brzegu i m oze dlatego nie znam Basi.. Nazwisko mam po mezu:) Pozdrawiam
Widocznie Terleckich jest wiecej na tym swiecie. Moi znajomi byli z suwalskiego. Ale mieli rodzine w Warszawie, tez o tym nazwisku. A ja pochodze ze Slaska, aktualnie mieszkam w Norymberdze. Pozdrowienia!
Witaj wśród Zarłoków
i zyczę udanych smakołyków
ata