3kg czerwonej kapusty poszatkować zalewa 1szkl.octu 1szkl.oleju ZALEWE ZAGOTOWAĆ 1szkl.cukru 2 łyżki soli I zalać poszatkowaną kapuste pozostawić na 4 godziny ,od czasu do czasu mieszać.Potem nałożyć do słoików i zagotować 10 min. SMACZNEGO .POZDRAWIAM POLA.
WITAM W PIĄTKOWY WIECZÓR ,MÓJ PRZEPIS JEST W PRZETWORACH TYLKO MUSIAŁAM ZMIENIĆ NAZWE NA ,,CZERWONA KAPUSTA W SŁOIKACH''I NARAZIE ŚWIECI NA ZIELONO [ŁATWIEJ GO ODNALEŻĆ]POZDRAWIAM POLA.
3kg czerwonej kapusty poszatkować
zalewa
1szkl.octu
1szkl.oleju ZALEWE ZAGOTOWAĆ
1szkl.cukru
2 łyżki soli
I zalać poszatkowaną kapuste
pozostawić na 4 godziny ,od czasu do czasu mieszać.Potem nałożyć do słoików i zagotować 10 min.
SMACZNEGO .POZDRAWIAM POLA.
Polu, wstaw ten przepis jako swój np w przetworach, na forum nie wstawiamy przepisów a swoją drogą jest bardzo ciekawy pozdrawiam dankarz
przepraszam wszystkich, użytkownikówi dzięki DANKARZza pouczenie,[zrobiłam tak jak mi kazałaś].pozdrawiam POLA.
Oj chyba coś Ci nie wyszło bo nie ma tego przepisu, spróbuj jeszcze raz pozdrawiam dankarz
Pola - proponuję abyś udostępniła swój przepis klikając przy edycji przepisu na : " udostępnij "
Pozdrawiam -Elek
WITAM W PIĄTKOWY WIECZÓR ,MÓJ PRZEPIS JEST W PRZETWORACH TYLKO MUSIAŁAM ZMIENIĆ NAZWE NA ,,CZERWONA KAPUSTA W SŁOIKACH''I NARAZIE ŚWIECI NA ZIELONO [ŁATWIEJ GO ODNALEŻĆ]POZDRAWIAM POLA.
Jeszcze jakbyś udostępniła, byłoby super:)