Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Gdzie jesteście kochani WZ stara gwardia

• Autor: kamaxyz Data: 2006-10-02 14:54:28

Tak mi smutno,
    dziś przeglądałam naszą stronę WŻ i opowiem o co chodzi
    Nie ma dosłownie --- jak kamień w wodę!!!!!! osób z którym można było polemizować na różne tematy, można było pośmiać się do łeż, a czasami skocznie zaśpiewać czy nawet zatańczyć --- nie ma!!!

Marinika
    nie ma
    Inki21
    nie ma Inki
    nie ma Borgii
    nie ma Caritki

i wielu fajnych ludzi

myślę,że PRZEMINĘŁO Z WIATREM

pojawiło się kilkanaście nowych osób, czytając obecne posty nie wiele mam do powiedzenia czy włączenia się do dyskusji ,
    posty takie bezbarwne, można powiedzieć bezpłciowe przepraszam kochani nikogo nie chcę obrażać,
    ale w skrytości ducha przyznacie mi rację
    .......... może spowodowane jest....np brakiem wyobraźni!!!!! czy .... a może...., pewno nie ten rozdział wiekowy i dlatego ciężko nawiązać rozmowę.
    Kochana stara gwardio proszę odezwijcie się

pozdrawiam cieplutko

• Autor: marinik Data: 2006-10-02 15:11:30

SIUP kamusku, czasu mi brak
    Ale i Starej Gwardii też mi brak
    :(

• Autor: kamaxyz Data: 2006-10-02 15:13:21

no to siup
    już mi się pysio śmieje
    zapraszam na nalewkę z wiśni nalweka cytrynowa też się znajdzie

• Autor: rak Data: 2006-10-02 15:17:40

Nie chcesz nikogo obrażać? Pisząc że to co dla innych jest ważne, znaczące jest bezpłciowe, bezbarwne. Wolne żarty. Wychodzi z Ciebie zarozumialstwo, delikatnie mówiąc.

• Autor: kamaxyz Data: 2006-10-02 15:22:40

ależ raczku kochany nigdy nie byłam zarozumiałą!!!!!!! ale masz tak prawo sądzić
    każdy sądzi według siebie
    pozdrawiam cieplutko

• Autor: olusia1 Data: 2006-10-02 15:30:18

to ja powiem inaczej , chyba każdy czuje się troszku dotkniety tym co napisałaś , a jak pamiętam to odejscie Borgi i innych osob z WZ nie bylo zbyt miłe , ale takie jest moje zdanie , chcieli odejść odeszli a teraz są tutaj tak samo super ludzie tylko musisz poświęcić troszke czasu , żeby ich poznać , a nie oceniać , że ........pozdrawiam

• Autor: Wiola1 Data: 2006-10-02 15:40:10

dokładnie to samo poczułam czytając słowa Kamaxyz i nie będę ukrywać że mi również zrobiło się przykro no ale cóż.. kto chce to odchodzi jego sprawa tylko że w ten sposób nie daje się szansy nowym ludziom, których odrazu ocenia się po kilku wypowiedziach.

• Autor: kamaxyz Data: 2006-10-02 15:45:42

olusiu zawsze ceniłam Twoje wypowiedzi
    i jeżeli jesteś dotknięta tym co wyżej napisałam..sorry,
     nie o to mi chodziło żeby pisąc swój post kogoś obrażać, żeby ktoś czuł się dotkniętym

• Autor: sylwia123 Data: 2006-10-02 17:47:20

Podpisuję się pod olusią1.Nie należy nikogo oceniać nie poznając tej osoby.

• Autor: marinik Data: 2006-10-02 15:25:16

bez przesadyzmu raku

• Autor: Janek Data: 2006-10-02 15:32:28

Kamaz nie gniewaj się ale nie wytykaj wieku ..być może skończę niedługo, ...ileś tam lat. Taka atmotsferę stwarzaja "młodzi" ...tylko nie duchem.
    A ponadto chca poruszać tylko wygodne tematy i na zasadzie >>>milusio cieplusio i "przytakiewiczostwa". Tak było i za "starej gwardii".
    Być może, raczej napewno "stara gwardia" wchodzi na forum, pod innymi być może nickami, czyta i cieszy się, że jest jak jest. A na GG wymienia "poglady" i nadaja "..patrzcie jak nas nie ma to WŻ jest bezbarwne..." Przypomnij soibie ile było "tej starej gwardi". Za mojej bytnoścxi ...częste awantury między sobą a i z "Olimpem" ...jezyk często "sejmowy" ...i nie zawsze słuszny zarzut w każdą stronę.
    Sam doświadczyłem nawet obelg i zarzutów o "przydupasostwo" wobec Olimpu ...na forum ....jak i poza... właśnie od s"starej gwardii".
    Mam ciety jęzor i czasem przyłożę ale nikomu nie przypiąłem "łatki".
    Nie tęsknię za niektórymi ze "starej gwardii", a za chamstwem Borgii wcale... To,ze miała wspaniałe przepisy nie upoważniło Jej do ubliżania.
    Pozdrawiam Starą i Młodą Gwardię.
    Janek

• Autor: kamaxyz Data: 2006-10-02 15:41:24

no Janku masz w zupełności rację
    i tu się z Toba zgadzam troszeczkę ożywiłeś stronkę dzięki!
    pozdrawiam najładniej jak umiem
    a tym którzy uważają że powinnam przeprosić
    PRZEPRASZAM nikogo nie chciałam obrazić poprostu piszę to co czuję
    nie z zamarem aby komuś dokopać czy... ja wszystkich tu szanuje i tego samego oczekuje
    buziaczki specjalnie dla Janka od kamusi

• Autor: Wróbelek Data: 2006-10-02 15:56:55

oj dokładnie. Tych kłutni mi nie brakuje. Czlowiek czasem bał się odezwać żeby nie oberwać za swoje słowa. Także było miło za starej gwardi,ale......nieżadko miło nie było.

Przejdź do pełnej wersji serwisu