Tak mi smutno, dziś przeglądałam naszą stronę WŻ i opowiem o co chodzi Nie ma dosłownie --- jak kamień w wodę!!!!!! osób z którym można było polemizować na różne tematy, można było pośmiać się do łeż, a czasami skocznie zaśpiewać czy nawet zatańczyć --- nie ma!!!
Marinika nie ma Inki21 nie ma Inki nie ma Borgii nie ma Caritki
i wielu fajnych ludzi
myślę,że PRZEMINĘŁO Z WIATREM
pojawiło się kilkanaście nowych osób, czytając obecne posty nie wiele mam do powiedzenia czy włączenia się do dyskusji , posty takie bezbarwne, można powiedzieć bezpłciowe przepraszam kochani nikogo nie chcę obrażać, ale w skrytości ducha przyznacie mi rację .......... może spowodowane jest....np brakiem wyobraźni!!!!! czy .... a może...., pewno nie ten rozdział wiekowy i dlatego ciężko nawiązać rozmowę. Kochana stara gwardio proszę odezwijcie się
Nie chcesz nikogo obrażać? Pisząc że to co dla innych jest ważne, znaczące jest bezpłciowe, bezbarwne. Wolne żarty. Wychodzi z Ciebie zarozumialstwo, delikatnie mówiąc.
to ja powiem inaczej , chyba każdy czuje się troszku dotkniety tym co napisałaś , a jak pamiętam to odejscie Borgi i innych osob z WZ nie bylo zbyt miłe , ale takie jest moje zdanie , chcieli odejść odeszli a teraz są tutaj tak samo super ludzie tylko musisz poświęcić troszke czasu , żeby ich poznać , a nie oceniać , że ........pozdrawiam
dokładnie to samo poczułam czytając słowa Kamaxyz i nie będę ukrywać że mi również zrobiło się przykro no ale cóż.. kto chce to odchodzi jego sprawa tylko że w ten sposób nie daje się szansy nowym ludziom, których odrazu ocenia się po kilku wypowiedziach.
olusiu zawsze ceniłam Twoje wypowiedzi i jeżeli jesteś dotknięta tym co wyżej napisałam..sorry, nie o to mi chodziło żeby pisąc swój post kogoś obrażać, żeby ktoś czuł się dotkniętym
Kamaz nie gniewaj się ale nie wytykaj wieku ..być może skończę niedługo, ...ileś tam lat. Taka atmotsferę stwarzaja "młodzi" ...tylko nie duchem. A ponadto chca poruszać tylko wygodne tematy i na zasadzie >>>milusio cieplusio i "przytakiewiczostwa". Tak było i za "starej gwardii". Być może, raczej napewno "stara gwardia" wchodzi na forum, pod innymi być może nickami, czyta i cieszy się, że jest jak jest. A na GG wymienia "poglady" i nadaja "..patrzcie jak nas nie ma to WŻ jest bezbarwne..." Przypomnij soibie ile było "tej starej gwardi". Za mojej bytnoścxi ...częste awantury między sobą a i z "Olimpem" ...jezyk często "sejmowy" ...i nie zawsze słuszny zarzut w każdą stronę. Sam doświadczyłem nawet obelg i zarzutów o "przydupasostwo" wobec Olimpu ...na forum ....jak i poza... właśnie od s"starej gwardii". Mam ciety jęzor i czasem przyłożę ale nikomu nie przypiąłem "łatki". Nie tęsknię za niektórymi ze "starej gwardii", a za chamstwem Borgii wcale... To,ze miała wspaniałe przepisy nie upoważniło Jej do ubliżania. Pozdrawiam Starą i Młodą Gwardię. Janek
no Janku masz w zupełności rację i tu się z Toba zgadzam troszeczkę ożywiłeś stronkę dzięki! pozdrawiam najładniej jak umiem a tym którzy uważają że powinnam przeprosić PRZEPRASZAM nikogo nie chciałam obrazić poprostu piszę to co czuję nie z zamarem aby komuś dokopać czy... ja wszystkich tu szanuje i tego samego oczekuje buziaczki specjalnie dla Janka od kamusi
oj dokładnie. Tych kłutni mi nie brakuje. Czlowiek czasem bał się odezwać żeby nie oberwać za swoje słowa. Także było miło za starej gwardi,ale......nieżadko miło nie było.
Tak mi smutno,
dziś przeglądałam naszą stronę WŻ i opowiem o co chodzi
Nie ma dosłownie --- jak kamień w wodę!!!!!! osób z którym można było polemizować na różne tematy, można było pośmiać się do łeż, a czasami skocznie zaśpiewać czy nawet zatańczyć --- nie ma!!!
Marinika
nie ma
Inki21
nie ma Inki
nie ma Borgii
nie ma Caritki
i wielu fajnych ludzi
myślę,że PRZEMINĘŁO Z WIATREM
pojawiło się kilkanaście nowych osób, czytając obecne posty nie wiele mam do powiedzenia czy włączenia się do dyskusji ,
posty takie bezbarwne, można powiedzieć bezpłciowe przepraszam kochani nikogo nie chcę obrażać,
ale w skrytości ducha przyznacie mi rację
.......... może spowodowane jest....np brakiem wyobraźni!!!!! czy .... a może...., pewno nie ten rozdział wiekowy i dlatego ciężko nawiązać rozmowę.
Kochana stara gwardio proszę odezwijcie się
pozdrawiam cieplutko
SIUP kamusku, czasu mi brak
Ale i Starej Gwardii też mi brak
:(
no to siup
już mi się pysio śmieje
zapraszam na nalewkę z wiśni nalweka cytrynowa też się znajdzie
Nie chcesz nikogo obrażać? Pisząc że to co dla innych jest ważne, znaczące jest bezpłciowe, bezbarwne. Wolne żarty. Wychodzi z Ciebie zarozumialstwo, delikatnie mówiąc.
ależ raczku kochany nigdy nie byłam zarozumiałą!!!!!!! ale masz tak prawo sądzić
każdy sądzi według siebie
pozdrawiam cieplutko
to ja powiem inaczej , chyba każdy czuje się troszku dotkniety tym co napisałaś , a jak pamiętam to odejscie Borgi i innych osob z WZ nie bylo zbyt miłe , ale takie jest moje zdanie , chcieli odejść odeszli a teraz są tutaj tak samo super ludzie tylko musisz poświęcić troszke czasu , żeby ich poznać , a nie oceniać , że ........pozdrawiam
dokładnie to samo poczułam czytając słowa Kamaxyz i nie będę ukrywać że mi również zrobiło się przykro no ale cóż.. kto chce to odchodzi jego sprawa tylko że w ten sposób nie daje się szansy nowym ludziom, których odrazu ocenia się po kilku wypowiedziach.
olusiu zawsze ceniłam Twoje wypowiedzi
i jeżeli jesteś dotknięta tym co wyżej napisałam..sorry,
nie o to mi chodziło żeby pisąc swój post kogoś obrażać, żeby ktoś czuł się dotkniętym
Podpisuję się pod olusią1.Nie należy nikogo oceniać nie poznając tej osoby.
bez przesadyzmu raku
Kamaz nie gniewaj się ale nie wytykaj wieku ..być może skończę niedługo, ...ileś tam lat. Taka atmotsferę stwarzaja "młodzi" ...tylko nie duchem.
A ponadto chca poruszać tylko wygodne tematy i na zasadzie >>>milusio cieplusio i "przytakiewiczostwa". Tak było i za "starej gwardii".
Być może, raczej napewno "stara gwardia" wchodzi na forum, pod innymi być może nickami, czyta i cieszy się, że jest jak jest. A na GG wymienia "poglady" i nadaja "..patrzcie jak nas nie ma to WŻ jest bezbarwne..." Przypomnij soibie ile było "tej starej gwardi". Za mojej bytnoścxi ...częste awantury między sobą a i z "Olimpem" ...jezyk często "sejmowy" ...i nie zawsze słuszny zarzut w każdą stronę.
Sam doświadczyłem nawet obelg i zarzutów o "przydupasostwo" wobec Olimpu ...na forum ....jak i poza... właśnie od s"starej gwardii".
Mam ciety jęzor i czasem przyłożę ale nikomu nie przypiąłem "łatki".
Nie tęsknię za niektórymi ze "starej gwardii", a za chamstwem Borgii wcale... To,ze miała wspaniałe przepisy nie upoważniło Jej do ubliżania.
Pozdrawiam Starą i Młodą Gwardię.
Janek
no Janku masz w zupełności rację
i tu się z Toba zgadzam troszeczkę ożywiłeś stronkę dzięki!
pozdrawiam najładniej jak umiem
a tym którzy uważają że powinnam przeprosić
PRZEPRASZAM nikogo nie chciałam obrazić poprostu piszę to co czuję
nie z zamarem aby komuś dokopać czy... ja wszystkich tu szanuje i tego samego oczekuje
buziaczki specjalnie dla Janka od kamusi
oj dokładnie. Tych kłutni mi nie brakuje. Czlowiek czasem bał się odezwać żeby nie oberwać za swoje słowa. Także było miło za starej gwardi,ale......nieżadko miło nie było.