Witam!Nazywam sie Magda i jestem z Poznania.Bardzo często czytuje Wasze przepisy i niektóre już wypróbowałam z dobrym skutkiem!Postaram sie dorzucić coś od siebie.Pozdrawiam
Cześć!!! Jestem nowa i bardzoo mi się podoba to forum. Przepisy są superr, niektóre już wypróbowałam, a na inne mam prawdziwą chętkę Myślę, że z czasem dodam coś od siebie!!!!Pozdrawiam
Ja mogę jeść do bólu i nic. Należę do tych co nieważne ile zjedzą wyglądają jakby nic nie jedli.Przy 160 cm waże 45kg i nie mogę przytyć, nawet gotując wg. tych tu zgromadzonych przepisów. Może Ty znasz jakiś sposób na przytycie?Pozdrawiam
Witam w naszym gronie. Ja też nowa jestem. A co do tej wagi i wogóle. Ja też mogę zjeść niewiadomo ile i nic jaka chuda jestem taka jestem. Przy wzroście 164 mam 50 kg. I tej magicznej cyfry przeskoczyć nie mogę. A tak bardzo bym chciała przytyć no choćby 5 kg. Pozdrawiam.
Witam!Nazywam sie Magda i jestem z Poznania.Bardzo często czytuje Wasze przepisy i niektóre już wypróbowałam z dobrym skutkiem!Postaram sie dorzucić coś od siebie.Pozdrawiam
Cześć!!! Jestem nowa i bardzoo mi się podoba to forum. Przepisy są superr, niektóre już wypróbowałam, a na inne mam prawdziwą chętkę
Myślę, że z czasem dodam coś od siebie!!!!Pozdrawiam
Witaj, fajnie że Ci się podoba. Pogadamy za ...miesiąc. Zważ się dzisiaj.
Janek
Ja mogę jeść do bólu i nic. Należę do tych co nieważne ile zjedzą wyglądają jakby nic nie jedli.Przy 160 cm waże 45kg i nie mogę przytyć, nawet gotując wg. tych tu zgromadzonych przepisów. Może Ty znasz jakiś sposób na przytycie?P
ozdrawiam
Witaj, miło że jesteś!
Liczę na udaną współpracę!!!!
Witam w naszym gronie. Ja też nowa jestem. A co do tej wagi i wogóle. Ja też mogę zjeść niewiadomo ile i nic jaka chuda jestem taka jestem. Przy wzroście 164 mam 50 kg. I tej magicznej cyfry przeskoczyć nie mogę. A tak bardzo bym chciała przytyć no choćby 5 kg. Pozdrawiam.
Witaj ...i tyj na zdrowie....
Janek
Witaj i gotuj z nami!
Witaj Madziu
Witam i Ciebie Madziu wśród uzależnionych

Baw się razem z nami i razem z nami gotuj !!
Witam Cie serdecznie z Norymbergi! milego gotowania.
witamy Cię ..dorzucaj..
Witaj czekamy na przepisy