witam wszystkich serdecznie!nazywam sie Maria,jestem tutaj nowa,ale juz zdazylam sie tutaj dobrze rozejrzec.mieszkam Tychach,awitam sie dopiero teraz bo jestem slaba na kompie,wiec musze powoli do wszystkiego dochodzic-co, jak,gdzie?Ale idzie mi coraz lepiej!wybaczcie jezeli walne jakas gafe!Pozdrawiam wszystkich i prosze o wyrozumialosc,hejka ! PS.WZ to cos dla mnie,uwielbiam pitrasic i eksperymentowac
ja witam i rownież mowię DZIEŃDOBRY< jestem tutaj od tygodnia, więc też ze mnie nowiutkaistotka. Ale z reką na sercu moge powiedzieć,że mi się tu BRDZO BARDZO BARDZO podoba!!!!!!!!!!!!!
Witaj Gosik! Mistrzem to jeszcze dłuuuuuugo nie zostanę, ale trening rzeczywiście robi swoje,bo widze że idzie mi coraz lepiej,no to trzymaj się cieplutko,pa,pa!
kochana Glumando!Mieszkam blisko ul.Barbary.bo na żwakowie,a na os.B pracowałam,więc mam to obcykane,a co do dżemu to tak na "skróty" ,kupuję żelfix lub dżemfix i robię w/g przepisu na opakowaniu.Wychodzi super i jest pyszny,najlepiej truskawkowy.Pozdrawiam cię i do "usłyszenia",hi hi!
witam wszystkich serdecznie!nazywam sie Maria,jestem tutaj nowa,ale juz zdazylam sie tutaj dobrze rozejrzec.mieszkam Tychach,awitam sie dopiero teraz bo jestem slaba na kompie,wiec musze powoli do wszystkiego dochodzic-co, jak,gdzie?Ale idzie mi coraz lepiej!wybaczcie jezeli walne jakas gafe!Pozdrawiam wszystkich i prosze o wyrozumialosc,hejka !
PS.WZ to cos dla mnie,uwielbiam pitrasic i eksperymentowac
Witam witam
witaj i gotuj razem z nami
Ja rowniez witam Cię serdecznie.
ja witam i rownież mowię DZIEŃDOBRY< jestem tutaj od tygodnia, więc też ze mnie nowiutka
istotka.
Ale z reką na sercu moge powiedzieć,że mi się tu BRDZO BARDZO BARDZO podoba!!!!!!!!!!!!!
Witajcie!!!

Witam Cię w naszym gronie:)
witaj najserdeczniej
witaj w naszym gronie i czuj sie jak u siebie!!!!!
Witaj wśród żarłoczków
Witam Cię ""smaczniasto"" i życzę dobrej z nami zabawy oraz udanych eksperymentów w kuchni .

Pozdrawiam - Elek
Witaj
Witaj!!! Tychy to niedaleko ode mnie, ja też jestem nowa i też z kompem nie najlepiej obyta, ale trening czyni mistrza i tego się trzymajmy!!!!
Witaj Gosik! Mistrzem to jeszcze dłuuuuuugo nie zostanę, ale trening rzeczywiście robi swoje,bo widze że idzie mi coraz lepiej,no to trzymaj się cieplutko,pa,pa!
Pozdrowienia dla Tychow z Norymbergi! Mieszkasz daleko od ulicy Barbary? Czy masz jakis przepis na "Dzem" ???
pozdrawiam serdecznie-milego gotowania
kochana Glumando!Mieszkam blisko ul.Barbary.bo na żwakowie,a na os.B pracowałam,więc mam to obcykane,a co do dżemu to tak na "skróty" ,kupuję żelfix lub dżemfix i robię w/g przepisu na opakowaniu.Wychodzi super i jest pyszny,najlepiej truskawkowy.Pozdrawiam cię i do "usłyszenia",hi hi!
Cześć
Witaj
Maria
Tutaj jest naprawdę super,baw się dobrze
- ata
Witaj wśód uzależnionych Żarłoków