Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Do Chętnych na spotkanie warszawskie

• Autor: Sweetya Data: 2006-10-03 13:19:46

Ja mam pytanie-do chętnych na spotkanie-nie został ustalony żaden znak rozpoznawczy-być może dojedzie parę nowych osób ,o których wyglądzie nikt nie ma zielonego pojęcia.
    Pod Kolumną Zygmunta jest zawsze bardzo dużo ludzi-ciężko się naprawdę ,,wyłapać ''wzrokiem,tym bardziej jak się kogoś nie zna.
    Może choć organizatorzy powiedzą gdzie planują posiedzieć-jaka knajpka została wybrana-będzie łatwiej wtedy;ewentualnie właśnie jakiś znak rozpoznawczy-bo chyba nikt nie będzie chodził w kartonowym pudle z napisem WŻ....
    aha i jeszcze jedno-bierzmy pod uwagę,że to już jednak październik,może być niezbyt fajna pogoda-a wtedy o godzinie 19.00 będzie już ciemno-a to nie sprzyja znalezieniu się nawzajem na zatłoczonej Starówce...

• Autor: kamaxyz Data: 2006-10-03 13:35:10

tak ...Sweeto słuszna uwaga godz 19..to późna pora, chciałabym spotkać się ale to zbyt późno może organizatorzy zmienia godzinę spotkania np. na 11 w dzień pozdrawiam
    acha i druga słuszna uwaga...znak rozpoznawczy

• Autor: Sweetya Data: 2006-10-03 15:40:35

Agnieszko-Aryt-
    Ty jesteś w kontakcie z Mruczką-ustaliłyście jakis znak rozpoznawczy???Czy Sofija liczy na aureolę wokół głowy każdego W-Ż-towca...

• Autor: dorka Data: 2006-10-03 15:42:36

Aga, a może spotkajmy się w baryłce, jak ostatnio? Na aureolę nie licz

• Autor: Sweetya Data: 2006-10-03 15:49:50

tylko czy wszyscy chętni wiedzą gdzie jest ,,Baryłka''....
    no i kto w końcu będzie bo ja już wiem ,że nic nie wiem;)))
    -Ty,Aryt,Mruczka ,Emaus-kto jeszcze ???Co z dziewczynami -Anes i Aleex???

• Autor: Ifasia Data: 2006-10-03 16:53:06

Zyczę udanego spotkania!! szkoda że nie moge tam być!! pozdrawiam serdecznie wszystkich!!

• Autor: dorka Data: 2006-10-03 17:20:37

Mam nadzieję, że zajrzą do tego wątku, poczekamy więc na jakieś szczegóły...

• Autor: Sweetya Data: 2006-10-03 17:50:55

pewnie będzie spotkanie-ale każdy we własnym domku-hihihi

• Autor: dankarz Data: 2006-10-03 19:13:10

Hm, znowu bedzie spotknie i ja nie będę, wielka szkoda - bardzo Wam zazdroszcze!! pozdrawiam

• Autor: emaus Data: 2006-10-03 20:03:34

Wprawdzie pisze pod nickiem mamy (emaus), ale to ja Mrruczka :)) Spotkanie jest ustalone na piatek - godzina 18 pod Zygmuntem, znakiem rozpoznawczym proponowalabym dalej zrobic kwiatuszek w postaci rozyczki. Niestety, sobota nie wchodzi dla mnie w gre - bede miec zabieg wtedy. Wszelkie zapytania i watpliwosci prosze kierowac na moje GG - jestem prawie stale - 1214087. Sciskam cieplusio.

• Autor: emaus Data: 2006-10-03 20:34:04

Tym razem to ja, czyli emaus. Ponieważ jestem osobą bardzo rzeczową, więc konkretnie: - spotykamy się w piątek o 18:00 pod kolumną Zygmunta; - znak rozpoznawczy jedna różyczka w dowolnym kolorze. Można sobie doczepić do ubranka plakietkę z napisem WŻ, wtedy sprawa będzie jaśniejsza; - jeśli nawet pogoda będzie niefajna, to pod kolumną oświetlenie jest na tyle dobre, że różyczkę da się zauważyć; - będziemy czekać 15 do 20 minut; jeżeli ktoś chce się skontaktować telefonicznie, to numer komórkowy Mrruczki można uzyskać pisząc do niej na GG (1214087). Wszystkich bardzo serdecznie zapraszamy :) Będzie nam miło, jeżeli już wcześniej potwierdzicie swoją obecność (bądź nieobecność) na forum, ale wszystkie "lastminutki" też są oczekiwane.

Przejdź do pełnej wersji serwisu