Ja mam pytanie-do chętnych na spotkanie-nie został ustalony żaden znak rozpoznawczy-być może dojedzie parę nowych osób ,o których wyglądzie nikt nie ma zielonego pojęcia. Pod Kolumną Zygmunta jest zawsze bardzo dużo ludzi-ciężko się naprawdę ,,wyłapać ''wzrokiem,tym bardziej jak się kogoś nie zna. Może choć organizatorzy powiedzą gdzie planują posiedzieć-jaka knajpka została wybrana-będzie łatwiej wtedy;ewentualnie właśnie jakiś znak rozpoznawczy-bo chyba nikt nie będzie chodził w kartonowym pudle z napisem WŻ.... aha i jeszcze jedno-bierzmy pod uwagę,że to już jednak październik,może być niezbyt fajna pogoda-a wtedy o godzinie 19.00 będzie już ciemno-a to nie sprzyja znalezieniu się nawzajem na zatłoczonej Starówce...
tak ...Sweeto słuszna uwaga godz 19..to późna pora, chciałabym spotkać się ale to zbyt późno może organizatorzy zmienia godzinę spotkania np. na 11 w dzień pozdrawiam acha i druga słuszna uwaga...znak rozpoznawczy
tylko czy wszyscy chętni wiedzą gdzie jest ,,Baryłka''.... no i kto w końcu będzie bo ja już wiem ,że nic nie wiem;))) -Ty,Aryt,Mruczka ,Emaus-kto jeszcze ???Co z dziewczynami -Anes i Aleex???
Wprawdzie pisze pod nickiem mamy (emaus), ale to ja Mrruczka :))
Spotkanie jest ustalone na piatek - godzina 18 pod Zygmuntem, znakiem rozpoznawczym proponowalabym dalej zrobic kwiatuszek w postaci rozyczki. Niestety, sobota nie wchodzi dla mnie w gre - bede miec zabieg wtedy.
Wszelkie zapytania i watpliwosci prosze kierowac na moje GG - jestem prawie stale - 1214087.
Sciskam cieplusio.
Tym razem to ja, czyli emaus. Ponieważ jestem osobą bardzo rzeczową, więc konkretnie:
- spotykamy się w piątek o 18:00 pod kolumną Zygmunta;
- znak rozpoznawczy jedna różyczka w dowolnym kolorze. Można sobie doczepić do ubranka plakietkę z napisem WŻ, wtedy sprawa będzie jaśniejsza;
- jeśli nawet pogoda będzie niefajna, to pod kolumną oświetlenie jest na tyle dobre, że różyczkę da się zauważyć;
- będziemy czekać 15 do 20 minut; jeżeli ktoś chce się skontaktować telefonicznie, to numer komórkowy Mrruczki można uzyskać pisząc do niej na GG (1214087).
Wszystkich bardzo serdecznie zapraszamy :) Będzie nam miło, jeżeli już wcześniej potwierdzicie swoją obecność (bądź nieobecność) na forum, ale wszystkie "lastminutki" też są oczekiwane.
Ja mam pytanie-do chętnych na spotkanie-nie został ustalony żaden znak rozpoznawczy-być może dojedzie parę nowych osób ,o których wyglądzie nikt nie ma zielonego pojęcia.
Pod Kolumną Zygmunta jest zawsze bardzo dużo ludzi-ciężko się naprawdę ,,wyłapać ''wzrokiem,tym bardziej jak się kogoś nie zna.
Może choć organizatorzy powiedzą gdzie planują posiedzieć-jaka knajpka została wybrana-będzie łatwiej wtedy;ewentualnie właśnie jakiś znak rozpoznawczy-bo chyba nikt nie będzie chodził w kartonowym pudle z napisem WŻ....
aha i jeszcze jedno-bierzmy pod uwagę,że to już jednak październik,może być niezbyt fajna pogoda-a wtedy o godzinie 19.00 będzie już ciemno-a to nie sprzyja znalezieniu się nawzajem na zatłoczonej Starówce...
tak ...Sweeto słuszna uwaga godz 19..to późna pora, chciałabym spotkać się ale to zbyt późno może organizatorzy zmienia godzinę spotkania np. na 11 w dzień pozdrawiam
acha i druga słuszna uwaga...znak rozpoznawczy
Agnieszko-Aryt-
Ty jesteś w kontakcie z Mruczką-ustaliłyście jakis znak rozpoznawczy???Czy Sofija liczy na aureolę wokół głowy każdego W-Ż-towca...
Aga, a może spotkajmy się w baryłce, jak ostatnio? Na aureolę nie licz
tylko czy wszyscy chętni wiedzą gdzie jest ,,Baryłka''....
;)))
no i kto w końcu będzie bo ja już wiem ,że nic nie wiem
-Ty,Aryt,Mruczka ,Emaus-kto jeszcze ???Co z dziewczynami -Anes i Aleex???
Zyczę udanego spotkania!! szkoda że nie moge tam być!! pozdrawiam serdecznie wszystkich!!
Mam nadzieję, że zajrzą do tego wątku, poczekamy więc na jakieś szczegóły...
pewnie będzie spotkanie-ale każdy we własnym domku-hihihi
Hm, znowu bedzie spotknie i ja nie będę, wielka szkoda - bardzo Wam zazdroszcze!! pozdrawiam
Wprawdzie pisze pod nickiem mamy (emaus), ale to ja Mrruczka :)) Spotkanie jest ustalone na piatek - godzina 18 pod Zygmuntem, znakiem rozpoznawczym proponowalabym dalej zrobic kwiatuszek w postaci rozyczki. Niestety, sobota nie wchodzi dla mnie w gre - bede miec zabieg wtedy. Wszelkie zapytania i watpliwosci prosze kierowac na moje GG - jestem prawie stale - 1214087. Sciskam cieplusio.
Tym razem to ja, czyli emaus. Ponieważ jestem osobą bardzo rzeczową, więc konkretnie: - spotykamy się w piątek o 18:00 pod kolumną Zygmunta; - znak rozpoznawczy jedna różyczka w dowolnym kolorze. Można sobie doczepić do ubranka plakietkę z napisem WŻ, wtedy sprawa będzie jaśniejsza; - jeśli nawet pogoda będzie niefajna, to pod kolumną oświetlenie jest na tyle dobre, że różyczkę da się zauważyć; - będziemy czekać 15 do 20 minut; jeżeli ktoś chce się skontaktować telefonicznie, to numer komórkowy Mrruczki można uzyskać pisząc do niej na GG (1214087). Wszystkich bardzo serdecznie zapraszamy :) Będzie nam miło, jeżeli już wcześniej potwierdzicie swoją obecność (bądź nieobecność) na forum, ale wszystkie "lastminutki" też są oczekiwane.